Telo

UŠLA JE U METRO I STARIJI GOSPODIN JOJ JE PONUDIO SVOJE MESTO: "Znam šta je pod time mislio, to uopšte nije bio lep gest!" (VIDEO)

Suzi Mekfaden je di-džej i TikTokerka koja je doživela veliku neprijatnost u javnom prevozu.

02.08.2023 15:01

UŠLA JE U METRO I STARIJI GOSPODIN JOJ JE PONUDIO SVOJE MESTO: "Znam šta je pod time mislio, to uopšte nije bio lep gest!" (VIDEO)
TikTok-misssuziemac

Škotlanđanka Suzi Mekfaden (31) je doživela neprijatnost dok se vozila metroom, a to je rešila da podeli sa pratiocima na TikToku. Ova dama radi kao di-džej, a njen nalog na TikToku broji 84.000 pratilaca. Ona neretko sve svoje dileme deli sa njima, a tako je bilo i ovaj put. Suzi se osvrnula na činjenicu da je lepo da u gradskom prevozu i metrou muškarci ustaju starijim damama ili generalno ženama. Međutim, nije ni slutila da će doživeti neprijatnost kada je jedan stariji gospodin ponudio da joj ustupi mesto.

Naime, Suzi je žena izraženih oblina, koja je ponosna na svoje telo baš takvo kakvo je. Ona ima prirodno veće grudi koje dodatno ističe dubokim dekolteima ili majicama koje imaju spuštene bretele. Tako je jedan deka za ovu krupniju Škotlanđanku pomislio da je trudnica i ljubazno joj ponudio svoje mesto u metrou. Mekfadenova to pak nije shvatila kao dobronamerni gest, već kao činjenicu da njeno telo izgleda kao da je u drugom stanju i to ju je veoma pogodilo, pa je rešila da to i podeli sa pratiocima na TikToku.

@misssuziemac It might have been an innocent comment but I dont think it was 🙃 #SuzieMacDJ #scottishtiktok #fatshamingisreal #weightloss #wembley #storytime @Suzie Mac ♬ original sound - Suzie Mac

-  Vozila sam se metroom i kada sam ušla sva mesta su bila zauzeta, što mi nije smetalo. Onda me je jedan stariji čovek ljubazno upitao da li želi da ustane da bih sela na njegovo mesto. Moguće je da je samo ljubazan i da bi svakoj dami ponudio slično, ali pored mene je stajala još jedna žena i nju nije ponudio. Način na koji mi se obratio je takav da sam shvatila da on zapravo zbog moje kilaže misli da sam trudna. Možda je to delovalo slatko, ali znam šta je pod time mislio, to za mene nije uopšte bio lep gest. Želim da smršam, evo, kao što vidite sada šetam i idem stepenicama - objasnila je ona, a o tome je pisao i San.

Mekfadenova je inače poznata po svojoj korpulentnijoj građi, ali još više po oskudnom načinu oblačenja, zbog čega ju je osoblje mnogih diskoteka i kafića gde je radila kao di-džej više puta zamolilo da se ubuduće pristojnije obuče kada dođe "na posao". Suzi pak obožava svoje telo, tako da se i dalje oblači onako kako ona smatra da je adekvatno datoj situaciji, zanemarujući sve ostalo.

@misssuziemac Playing about with my babes @odenandfatzo and #Route94 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧 #SuzieMacDJ #HouseMusic #FrenchHouse #scottishtiktok #dj #femaledj #plussizefashion #glasgowtiktok ♬ original sound - Suzie Mac

Snimak koji je podelila povodom komentara od strane deke iz metroa otvorio je pravu debata na društvenim mrežama.

- Jeste nepristojno pretpostaviti da je neka žena trudna. Više puta mi se desilo da za žene koje sam mislila da su trudne su zapravo samo krupnije.

- Pretpostavljam da deka nije mislio ništa loše.

- Kažeš da je u pitanju stariji čovek, pa možda je on zaista gospodin i ponudio bi svaku damu da sedne.

- Žene uvek znaju da li im je neko ponudio mesto u prevozu čisto iz ljubaznosti i kulture ili je ubeđen da su trudne, a pošto je sve manje kulturnih ovo drugo je češće.

- Ne treba osuđivati čoveka, jasno je da je njegova namera bila dobronamerna - bile su samo neke od reakcija koje su ipak navele Suzi da poželi da smrša kako više ne bi došla u sličnu situaciju.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)