Zanimljivosti

SUNČALA SE POTPUNO NAGA PORED BAZENA U SVOME DVORIŠTU: Nije ni slutila šta će joj se desiti nekoliko minuta kasnije (FOTO+VIDEO)

Ron Kejdž je Tiktokerka koja je rešila da dobije ravnomeran osunčan ten po celom telu, a "šesto čulo" je spaslo neprijatnosti!

15.08.2023 11:00

SUNČALA SE POTPUNO NAGA PORED BAZENA U SVOME DVORIŠTU: Nije ni slutila šta će joj se desiti nekoliko minuta kasnije (FOTO+VIDEO)
Tik-tok- rib_kage

Ron Kejdž (21) je samo jedna od devojaka koja koristi sve prednosti lepog vremena. Ona je jedna od srećnica koje imaju u sopstvenom dvorištu i bazen, tako da je česta situacija da leti, kada ostane sama, vreme provodi u sunčanju pored bazena. Ona se takođe ne libi se da se sunča i bez kupaćeg kostima, budući da nikog nema u blizini. 

Ron je i Tiktokerka koju prati 11.000 ljudi i čiji pojedini pregledi na ovoj društvenoj mreži imaju po milion pregleda. Ona je objasnila da je dvorište tako pozicionirano da je ne vide iz susednih kuća kada se sunča ili kupa. Tako ona često provodi vreme sunčajući se potpuno naga. Jedina opasnost koja preti je od čistača bazena ili nenadanih gostiju. 

Kejdžova je objasnila kako je uživala na suncu, ležeći na stomaku pored bazena i sunčajući zadnjicu i to potpuno naga. Ona je samo u jednom trenutku osetila da bi trebalo da se obuče. Nije očekivala nikakave posetioce, ali je jasno stavila pratiocima do znanja da joj je “šesto čulo” jasno nagovestilo da ne bi trebalo više da bude naga.

Tiktokerka tako više nije želela da ignoriše ono što joj intuicija poručuje pa je ustala i kompletno se obukla. Budući da je bilo prilično toplo obukla je crni top bez rukava i crni šorts. Nepunih pet minuta kasnije pojavio se čistač bazena. 

@rib_kage

Couldve filled a fantasy ♬ original sound - :)

- Čovek je samo radio svoj posao, nisam se nadala uopšte da će tog dana, a kamoli časa doći, međutim, da je došao nekoliko minuta ranije ostvarile bi mu se fantazije - našalila se u opisu snimka ova devojka.

Komentari na ovo netipično iskustvo su ubrzo usledili.

- Devojko, trebalo bi da si ponosna na svoju intuiciju.

- Svaka čast na intuiciji.

- I ja tokom posla često imam intuiciju i nikada me nije izneverila.

- Ma radnik na čišćenju bazena ni ne zna da je mogao da zatekne ostvarenje fantazije.

- Ne znam kolika fantazija bi bila, ti baš i nisi toliko privlačna, sve i da si naga - glasili su pojedini komentari.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

bg

15.08.2023 12:54

Koliko moras nisko pasti i zapratiti ovakve balavce ?