Zanimljivosti

"BUKVALNO MI JE DOŠLO DA PROPADNEM U ZEMLJU OD SRAMOTE": Ema je doživela neprijatnost u avionu, putnici nisu mogli da skrenu pogled sa njenih bujnih grudi! (FOTO+VIDEO)

Ona voli da naglašava svoje atribute ali je tek sad shvatila zašto ne treba putovati u topu.

03.10.2023 13:00

"BUKVALNO MI JE DOŠLO DA PROPADNEM U ZEMLJU OD SRAMOTE": Ema je doživela neprijatnost u avionu, putnici nisu mogli da skrenu pogled sa njenih bujnih grudi! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-emmafituk_

Ema je influenserka koja rado objavljuje savete o fitnesu na Tik-toku. Na njenom nalogu koji prati 131.000 ljudi, mogu se naći još mnogo zanimljivosti iz njenog života. Tako je njeno nedavno putovanje izazvalo veliki broj reakcija. Naime, ova plavokosa lepotica se preselila iz Londona za Australiju. Ovog puta je letela od Zapadne obale do Sidneja, a na samom kraju leta desio se neprijatni incident.

- Mislim da mi je to najneprijatniji događaj u mom životu. Avion je sleteo i krenula sam da uzmem ručni prtljag koji se nalazi u delu iznad sedišta. Pritom sam na sebi imala maleni top koji je jedva prikrivao moje grudi. Bez mnogo razmišljanja podigla sam ruke kako bih izvadila torbu i dok sam to radila moj top je samo skliznuo na dole i moje grudi su bile na izvolte svim putnicima u avionu - počela je svoju ispovest Ema, a piše britanski San.

Tiktok-emmafituk_

Ema objasnila zašto ne bi trebalo da se nosi top u avionu

Ema je vitke građe, a često se naglašava svoje atribute poput bujnih grudi, uskog struka, izraženih bokova i podignute zadnjice. Ona je upozorila sve da ma koliko želeli da istaknu sve svoje obline, top nikako nije preporučljiv za putovanje avionom.

- U trenutku kada su mi ispale grudi, jedna moja dojka bukvalno je iskočila ispred lica jednog momka. Srećom, imao je toliko poštovanja, da je odmah skrenuo pogled. Iskreno, ne verujem da su tako odreagovali i ostali putnici u avionu. Brzo sam se pokupila stvari kako bih što pre izašla, a bukvalno sam želela da propadnem u zemlju od sramote - objasnila je ova plavuša.

- Zašto apsolutno nikada ne bi trebalo da nosite top tokom letenja avionom - piše u opisu njenog snimka.

Video je pregledan više hiljada puta, a usledio je veliki broj reakcija, gde je primetno da su mnogi bili podeljenog mišljenja.

- Slična stvar se i meno desila, ništa crnje ti se ne može desiti, samo sam crvenela.

- I meni se slično desilo, ali nisam tome pridavala toliki značaj, samo sam se široko nasmejala svima i rekla “Ups, izvinite!”.

- Najviše bi me nervirali oni koji bulje kad se nekome takva neprijatnost dogodi.

- Meni je žao što nisam bio na tom letu!

- Ja verujem da ne bih imao tu dozu samokontrole kao momak pored čijeg lica se desio incident, verovatno bih buljio poput deteta!

- Ukoliko ti treba neko da ti pridržava kaput na sledećem letu, zovi mene - ponudili su se pojedini muškarci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)