Zanimljivosti

ZUB JOJ JE ISPAO DOK SE ŠMINKALA ZA ŽURKU, NIJE IMALA VREMENA PA GA JE ZALEPILA SUPERLEPKOM: Mislila je kako joj je trik uspešan, a onda je otišla kod zubara i tek je usledila drama (VIDEO)

Tiktokerka Amelija Liana imala je nepredvidivi incident koji je uspela da sanira tek za mesec dana.

15.09.2023 19:00

ZUB JOJ JE ISPAO DOK SE ŠMINKALA ZA ŽURKU, NIJE IMALA VREMENA PA GA JE ZALEPILA SUPERLEPKOM: Mislila je kako joj je trik uspešan, a onda je otišla kod zubara i tek je usledila drama (VIDEO)
Tiktok -amelia.liana

Amelija Liana je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 300.000 ljudi. Ona često deli savete u vezi sa negogom kože, lepotom i modom, ali nedavno se i njoj desio jedan incident. Naime, dok se pripremala za žurku, otpao joj je deo prednjeg zuba i to jedinice. Imala je još svega 20 minuta do odlaska na žurku i uhvatila ju je panika.

- Bukvalno mi je ispao deo zuba. Sada gledam po fiokama i tražim superlepak. Pala mi je na pamet genijalana ideja, da superlepkom zalepim na zub deo koji je otpao. Znam da zvuči suludo, a videćemo imam li superlepak - objasnila je Liana 

Tiktokerka je uspela superlepkom da nalepi parče zuba na deo koji je nedostajao i samo se nadala da joj u toku večere u suši restoranu neće spasti, što se nije desilo i bila je prezadovoljna. Međutim, kada je otišla kod zubara prognoze nisu bile sjajne.

- Morala sam da čekam čak dve i po nedelje na zakazani termin kod svog zubara. Najzad kada sam dočekala i kada sam mislila da ću se rešiti toga, zubarka mi je rekla da ne može da odvoji deo koji sam zalepila i da je najbolje da sačekam dok ispadne sam, pa tada da dođem. Otišla sam kući razočarana, pošto ću očigledno morati da čekam narednih nekoliko nedelja na popravku, ali na moje iznenađenje, to parče zuba mi je samo ispalo sat vremena pošto sam došla kući i progutala sam ga. Sada ponovo treba da zakažem svoj termin kod zubara i ponovo ću čekati dve do tri nedelje - objasnila je Amelija, a o tome je pisao i San.

 

Komentari na njeno netipično iskustvo su usledili.

- Vau, kako si se samo dobro dosetila.

- Rizikovala si da ti taj deo zuba ispadne, ali isplatilo se.

- Kao stomatolog gledam ovo i vrištim!

- Nekad je bolje propustiti žurku, a spasti zdravlje.

- Nimalo se ne primećuje da si zalepila deo zuba, savršeno si to odradila!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)