Lice

BILA JE PRELEPA, A ONDA SE NAVUKLA NA PLASTIČNE OPERACIJE: Sada je neprepoznatljiva, od njene lepote nije ostalo ništa, komentari se samo nižu (VIDEO)

Nasrin Kornfild-Smit ne krije da je opsednuta ulepšavanjem, a otkrila je i šta je sve promenila na svom licu.

14.09.2023 13:01

BILA JE PRELEPA, A ONDA SE NAVUKLA NA PLASTIČNE OPERACIJE: Sada je neprepoznatljiva, od njene lepote nije ostalo ništa, komentari se samo nižu (VIDEO)
shutterstock.com

Lepota je postala prioritet u savremenom dobu pa mnnoge žene nesigurne u sebe pribegavaju brojnim plastičnim operacijama verujući da će na taj način postati lepše i poželjnije. Jedna od njih je i Nasrin Kornfild-Smit (38) koja je priznala da je imala čak 20 intervencija na licu.

- Već sa 18 godina uvidela sam prednost filera i na neki način postala sam zavisna od njih. Kako je vreme odmicalo, želela sam da ispravim sve ono što mi se nije sviđalo na mome licu. Mnogi mi u komentarima pišu da sam bila prelepa pre operacija, i zahvalna sam svima na lepim rečima, ali po mojim shvatanjima lepote imala sam preširok nos za svoje lice. Vremenom su obrazi počeli da mi spadaju. Nazolabijalne bore koje idu od nosa do usana su me jako nervirale, kao i sve druge bore koje su došles godinama. Na kraju moje oči su bile spuštene, a posle nekoliko intervencija dobila sam prelepe “mačje oči! - ispričala je Smitova za britanski San.

Za razliku od većine dama koje kriju opercije na koje su išle, ona je pokazala fotografiju kako je izgledala pre svih intervencija i otvoreno govorila o svemu što je radila na licu. ta je sve od zahvata uradila na licu.

- Mislim da je od presudnog značaja da sa pratiocima budem iskrena. Uvek možete da vidite kako sam izgledala pre svih intervencija. Možda sve ovo što sam uradila nekome zvuči puno, ali moram da istaknem da ja to radim poslednjih 20 godina. Naravno da plastične intervencije nisu za svakoga i ne treba da budu. Ja sam neko ko se opredelio za takav način života i prezadovoljna sam ishodom - rekla je Nasrin.

Ona je otkrila i kako je korikovala spuštene kapke, ali i druge oepracije koje je imala.

- Dva puta sam uradila temporalno podizanje obrva. Takođe, dva puta sam radila i blefaroplastiku, odnosno hiruršku korekciju kapaka. Na ovaj način se uklanja višak kože i masnog tkiva na kapcima čime se postiže efekat otvorenih očiju. Po dva puta sam radila i gornje i donje kapke. Posle toga su mi uradili kantopeksiju kako bih dobila mačkaste oči. Imala sam dve rinoplastike - operacije nosa, hirurško podizanje usana,  primala sam injekcije protiv bora i to u tri oblasti. Zatim, uradila sam filere na obrazima, na bradi i vilici, popunjavala sam usne... Imala sam i transfer masti u oblastima ispod oka, nazolabijalni nabori, kapak, čelo - objasnila je Smitova.

Svaki njen snimka na društvenim mrežama ima oko 150.000 pregleda, a komentari su podeljeni.

- Prelepa si, hvala ti što si podelila sa nama koje si sve intervencije imala.

- Izgledaš zapanjujuće!

- Oduzimaš dah, volela bih da jednog dana i ja izgledam slično.

- Nema potrebe da nabrajaš šta si sve radila vidi se iz aviona.

- Izgledaš lažno i plastično, više je nego očigledno je da si mnogo toga radila na licu.

- Sav taj novac, a ti i dalje izgledaš tako plastično - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)