Lice

IMAO JE PET PLASTIČNIH OPERACIJA NA LICU U ISTO VREME: "Hteo sam da izgledam kao Barbi, a dobio sam izgled Šreka!" (VIDEO)

Levi Džed Marfi je od 19. godine imao više od 15 intervencija na licu, ali se ne zaustavlja na tom broju.

09.08.2023 15:00

IMAO JE PET PLASTIČNIH OPERACIJA NA LICU U ISTO VREME: "Hteo sam da izgledam kao Barbi, a dobio sam izgled Šreka!" (VIDEO)
TikTok-levijedmurphy

Levi Džed Marfi ima tek 26 godina, a za njim je oko 15 plastičnih operacija lica. Na svoju prvu operaciju odlučio se kada mu je bilo 19 godina, a od tada do danas smatra se da je potrošio oko 60.000 evra na različite intervencije. Samo neke od stvari koje je uradio su operacija nosa, uklanjanje bukalnog masnog tkiva (tkiva između obraza i jagodica), liposukcija vrata, sređivanje usana i još mnogo toga. 

- Moje lice mi brzo dosadi, a zahvaljujući plastičnoj hirurgiji mogu neprestano da menjam svoj izgled. Znam da mnogi osuđuju moje poteze, kao i to što snimke postavljam na društvene mreže, ali to je zato što želim da pomognem svima onima koji se odluče na isto - objasnio je Levi, a o tome je pisao i San.

Marfi je nedavno u Turskoj zakazao čak pet operacija koje su obavljene u isto vreme. U pitanju je kompletno podizanje lica (fejslifting), liposukcija vrata i uklanjanje ožiljaka. Ovaj momak se iz ordinacije pred zakazanu seriju operacija oprostio sa obožavaocima kojih na TikToku broji blizu 6 miliona. Međutim, rezultat posle intrervenicija nije bio zadovoljavajući, što je navelo ovog momka da posumnja u ispravnost svojih odluka.

- Ovo sam ja posle 5 plastičnih operacija koje sam imao u isto vreme u Turskoj. Samo sam želeo da ličim na Barbi, a završio sam kao Šrek! Toliko sam natečen da sam neprepoznatljiv. Komplikacije su uništile polovinu mog lica i zapitao sam se zašto mi je sve to trebalo? Ipak, kad malo bolje razmislim sve je to šou biznis! - napisao je Levi pored fotografija i snimaka koje je podelio na TikToku.

On je objasnio pratiocima da je očekivao da ima podlive i brojne modrice koje su propratne pojave posle ovolikog broja intervencija na licu, ipak jednoj stvari se nije nadao.

- Mislio sam da će sve proći savršeno, kao što je bilo i prethodnih puta, ali na jednoj strani lica usled operacija mi se pojavio veliki hematom pa su morali da mi ga otklone, zato mi je jedno oko skoro sasvim zatvoreno, a usta su mi naduvena - objasnio je.

Marfi se ipak oporavio tri nedelje posle odrađenih operacija, pa je objavio fotografije na kojima je zadovoljan rezultatom. Iako je bio na samoj garnici fatalnog ishoda, svega par nedelja posle operacija izjavio je kako se na ovome neće zaustaviti. Svim njegovim zabrinutim fanovima je posle ovih objava “pao kamen sa srca”.

-  Bukvalno te nisam prepoznao na ranijim fotografijama!

- Toliko sam se zabrinula, jesi li sada dobro?

- Drago mi je što je sve prošlo u najboljem redu.

- Sada si živa lutka!

- Pravi Ken!

- Mnogi ljudi unište lice brojnim operacijama, ali ti se samo prolepšao - glasili su samo neki od komentara.

@levijedmurphy

round 4 of my surgery journey… ♬ original sound - Levi Jed Murphy

 

BONUS VIDEO:

@levijedmurphy

round 4 of my surgery journey…

♬ original sound - Levi Jed Murphy

Komentari (0)