Lice

URADILA JE SAMA SEBI FASETE NA ZUBIMA I TO U STANU : Stomatolozi zapanjeno gledali snimak ove devojke, ono što se sutradan desilo je dodatni šok! (VIDEO)

Tiana je rešila da sama sebi omogući lepši izgled ali sve je krenulo po zlu.

07.08.2023 12:01

URADILA JE SAMA SEBI FASETE NA ZUBIMA I TO U STANU : Stomatolozi zapanjeno gledali snimak ove devojke, ono što se sutradan desilo je dodatni šok! (VIDEO)
TikTok-miletexas_houston1

Zubne fasete su tip nadogranje koji se postavlja samo sa prednje strane zuba, za razliku od krunica koje obavijaju ceo zub. Krunice se takođe mogu postavljati i na implante, dok se fasete postavljaju samo na prirodne zube. Koriste se u situacijama kada su zubi na broju, kada su zdravi i relativno su dobro poravnati, ali su vremenom požuteli, okrnjeni ili su nejednake visine. Beljenje zuba će biti ili otežano ili nemoguće ako je gleđ istanjena i za te pacijente fasete su najbolje rešenje. Kao i sve druge intervencije i fasete rade stomatolozi, ali uvek ima izuzetaka, koje se nikako ne preporučuju.

TikTokerka Tiana, koja se prestavlja kao trener i ekspert po pitanju beljenja zuba je pak rešila da sama sebi ugradi fasete, iako nije stomatolog. Ona je čak to uradila u udubnosti svoga doma. Snimak ove žene tako se našao na društvenim mrežama, a pregledan je dva milona puta i ima 163.000 sviđanja.

 

 

Ona nikada pre nije imala savršene zube, budući da je od malena imala razmak između jedinica. Takođe je želela da ima lepše, izbeljene i zube koji izgledaju savršeno. 

TikTokerka je bila vidno naoružana samopouzdanjem pošto je uspela da sama sebi odradi fasete za kompletnu gornju vilicu. Zubi joj zaista izgledaju primetno belji, dok razmaka između gornjih jedinica više nema. Ova žena je prezadovoljna, objašnjava kako nikada u životu nije bila bez razmaka između zuba i sada ne može da se načudi čudu. Glavni razlog njenog ne odlaska zubaru je taj što je ona rešila da prilikom ove stomatološke intervencije pravi pauze kad god joj se prohte, što inače u stomatološkoj ordinaciji ne bi mogla.

 

 

- Nećete verovati, ali upravo sam sama sebi ugradila fasete za celu gornju vilicu! Malo je reći da sam prezadovoljna. Sama sebi sam odstranila i višak materijala brusilicom za zube, dok ujedno vodim računa da postoji dovoljan razmak kako bi zubi mogli da se redovno održavaju koncem. Najveća prednost kada sami sebi radite zube je u tome što možete da uživate kod kuće. Ostalo mi je samo da se urade fasete po donjoj vilici, ali posle gornje, to je mnogo manji problem. Sada ću da napravim pauzu i sebi sipam piće, pa vam se javljam kada u toku noći završim - ushićeno se pohvalila Tiana na svom TikTok nalogu, a objasnila je da je negde oko dva časa posle ponoći završila ceo proces i da joj zubi stoje savršeno.

@smiletexas_houston1 At home #veneers are never safe to perform at home as complications can occur. Seeing your trusted qualified dentist to perform these life long results is always the best option 🤝 #greenscreenvideo #veneers #veneersathome #athomeveneers #veneertok #dentistreacts #dentistreaction ♬ Makeba - Jain

 

Snimak je naišao na brojne oprečne komentare, a nisu bili retki ni stomatolozi koji su gledali snimak ove žene u čudu, vrteći glavom i pričajući “O, neeee”.

Da fasete može svako da radi ukoliko nabavi odgovarajući materijal i to u udobnosti sopstvenog doma, onda bi verovatno pojedini to i radili. Tianina sreća je takođe bila kratkog veka, budući da je ona sutradan objavila snimak gde obaveštava pratioce da su joj fasete sa zuba koje je radila već sutradan spale.

- Šta još ljudi neće probati da rade kod kuće!

- Ona to radi sama sebi zube kod kuće, još pije i alkohol?

- Da ovo može i treba da se radi u kućnim uslovima, ovako kao ona, onda bi se tako i radilo.

- Prosto ne mogu da gledam kako će uništiti i te postojeće zube.

- Naravno da su joj fasete ispale već sutra, šta li je mislila?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)