Lice

OTIŠLA JE NA ULEPŠAVANJE, ALI JE SVE KRENULO PO ZLU: "Izgledala sam kao psihopata punih 5 meseci sa zaleđenim plastičnim osmehom na licu!" (VIDEO)

Nije mogla da pomeri gornju usnu i ovu vrstu intervencije nikome ne preporučuje.

24.07.2023 13:00

OTIŠLA JE NA ULEPŠAVANJE, ALI JE SVE KRENULO PO ZLU: "Izgledala sam kao psihopata punih 5 meseci sa zaleđenim plastičnim osmehom na licu!" (VIDEO)
TikTok-chloe_wellness

Mnoge dame ma koliko godina imale žele da iskoriste sve prednosti podmlađivanja, a Tiktokerka Kloi je samo jedna od njih. Iako je vidno mlada žena kojoj nije ni trebalo peglanje botoksom, ona je smatrala da bi trebalo da ukloni nekoliko sitnih borica koje je imala predelu oko usana.

Međutim, kako je priznala Kloi, gorko se pokajala zbog ove odluke. 

- Želela sam da imam što lepši osmeh, da “podmladim” i malo ispeglam svoje usne i tu regiju. Kada sam došla kući primetila sam da mi je cela regija usana bukvalno zaleđena. Uopšte nisam uspevala da se nasmejem, ma koliko pokušavala, svi mišići oko usana bili su mi blokirani. Sad kada pogledam svoje fotografije iz tog perioda vidim da sam izgledala kao psihopata! Ukoliko bih nekome trebalo da dam životni savet, on bi glasio: "Ne ubrizgavate botoks!" Tačnije možete ga ubrizgati ukoliko želite da se podmladite ili da “ispeglate” nešto, ali nikako to ne radite pre nekog bitnog događaja kao što su venčanje ili putovanja - ispričala je Kloi za britanski San. 

Ona je verovala da će situacija iz nedelje u nedelju biti sve bolja, međutim to se nije desilo. Zbog toga se vratila u kliniku u kojoj je intervenciju i radila. 

- Tamo su mi objasnili da ništa nije pošlo po zlu. Moguće je jedino da su mi možda malo više botoksa ubrizgali pa da je moje lice tako reagovalo. Čekala sam i čekala da se moj prirodni osmeh vrati, ali dani su prešli u nedelje, a nedelje u mesece, tako da sam punih 5 meseci imala “zaleđen plastični osmeh”. To je bilo odvratno. Pogledajte kako sam normalno i prirodno izgledala pre botoksa, a kako svih tih 5 meseci koliko je trejalo moje “zaleđeno” izdanje u kome nisam mogla da pomerim gornju usnu i izgledalo je kao da je ni nemam - požalila se ona na TikToku.

Ovaj njen snimak pregledan je oko 140.000 puta na TikToku i ima blizu 2.000 komentara. Mnogi su se složili sa njom, ali istakli da je srećna okolnost što je sve to trajalo samo 5 meseci.

- Prelep osmeh si imala, ne znam zašto si uopšte ubrizgavala botoks?

- To što je nešto samo trenutno trend, ne mora da znači da mora da se ispoštuje po svaku cenu.

- Dvoumila sam se da odem na istu intervenciju, ali gledajući tvoj snimak zaista mi ne pada na pamet.

- Gledam snimak i smejem se, izvini, ali zaista je osmeh komičan.

- I meni se identično desilo, pola godine nisam osećala ništa na donjem delu lica, o osmehu i da ne pričam.

- Tačno, savet je da se nikako ne rade bilo koje intervencije uoči bitnoh događaja.

- Imala si osmeh od milion dolara, a upropastila si ga, budi srećna što nisu posledice trajne! - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)