Lice

ŽELELA JE MAČJE OČI A ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Dobila je uske proreze kroz koje jedva vidi, a kakvo je tek objašnjenje njenog estetskog hirurga (VIDEO)

Prema rečima njenog estetskog hirurga ona je na licu operisala sve što je mogla od očiju i kapaka do vilice.

11.07.2023 13:00

ŽELELA JE MAČJE OČI A ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Dobila je uske proreze kroz koje jedva vidi, a kakvo je tek objašnjenje njenog estetskog hirurga (VIDEO)
Printscreen/TikTok/aestheticcliniclondon

Mačje oči, naglašene jagodice, ekstremno podignute obrve i kapci koji ne mogu da se zatvore samo su neke od posledica estetskih operacija kojima se podrvgaravju milioni devojaka i žena. Fotografije zategnutih devojaka sa ekstremno podignutim i iskošenim mačjim očima postali su prioritet sveke devojke koja želi da se ukolopi u svaremeni trend lepote.

Međutim, priča jedne Tiktokerke zaprepastila je njene pratioce. Ona je pošto - poto želela mačje oči i otišla je kod estetskog hirurga na operaciju koja je pošla po zlu.

Umesto željenog izgleda dobila je kose proreze na licu umesto očiju. 

- Šta sam to uradila sa sopstvenim licem - napisala je ova očajna devojka. 

Printscreen/TikTok/aestheticcliniclondon

Estetičarka je pokazala da jedva otvara oči nakon operacije

 

Devojka na snimku bila u postoperativnom periodu sa sa podlivima i modricama na licu i očima, pokazavši kakve su trenutne posledice ovakvih zahvata i šta je doktor radio na njenom licu kako bi razrešila misteriju svih koji su bili šokirani njenim izgledom.

Kako je objasnio njen estetski hirurg dr Herken ona je na licu uradila sve što je moglo da se prepravi. Kako je objasnio uradio joj je temporalno podizanje obrva, mačije oči, podizanje obraza i zatezanje lica u cilju dobijanja atraktivnijeg izgleda.

- To smo uradili jer opuštene obrve i kapci ljudima daju umoran i pospan izgled, naročito ako su u mlađim godinama - objasnio je doktor u videu.

Prema njegovim rečima radio je redefinisanje njene vilice kako bi dobila oblik slova V i izgledala konturisanije.

- Nije preporučljivo da se ovakvi zahvati rade baš kod svake devojke. Ovakve korekcije treba uraditi u mlađoj dobi ako za tim ima potrebe jer će dati bolje rezultate zbog boljeg kvaliteta kože - objasnio je dr Herken.

Kako je on naveo ne postoji savršena dob za ovakve operacije jer se percepcija lepote svakodnevno menja. 

Usledili su brojni komentari na njen post i zgražavanje njenih pratilaca.

- Svi ćemo izgledati poput mačaka i pasa u budućnosti.

- Ovi hirurzi se zaista igraju sa licima.

@aestheticcliniclondon For those thag are interested in this aurgery here js a break down of what i have had and why. #cateye #fyp #foryou #cateyesurgery #surgerycheck #surgerytiktok ♬ original sound - Aesthetic clinic london

- Ovo je zastrašujuće.

- Ja sa ovakvim licem ne bih smela da izađem na ulicu zato što bih plašila ljude. 

- Jadna žena, potpuno se uništila.

- Hoće li joj neko reći da treba da prestane sa operacijama? Užasno je kad sebe uništiš na ovaj način - bili su samo neki od komentara na njen post. 

Mnogi korisnici mreža smatraju da nje njen problem mnogo dubilji da treba da potraži stručnu psihijatrisku pomoć.

- Ovo nema veze sa nezadovoljstvom fizičkog izgleda. Dušo, tebi treba psihijatrijska pomoć.

- Devojko, da li ti imaš ogledalo? Pogledaj se na šta ličiš - bili su brutalni njeni pratioci. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)