Lice

HTELA JE LISIČIJE OČI, A ONDA JE SVE POŠLO PO ZLU! Devojka pokazala kako joj je glava narasla zbog uvlačenja "žičica" pod kožu! (VIDEO)

TikTokerka je sa svojim pratiocima podelila posledice hirurške intervencije kojoj se podvrgla zarad lepote, a koja je jedan pd največih trendova.

27.10.2022 12:15

HTELA JE LISIČIJE OČI, A ONDA JE SVE POŠLO PO ZLU! Devojka pokazala kako joj je glava narasla zbog uvlačenja "žičica" pod kožu! (VIDEO)
Foto: Shutterstock, TikTok/Printscreen

Trendovi lepote sve više se menjaju i zahtevaju sve više različitih tipova intervencija estetskih operacija. Neki od noviteta koje diktira jedna od najsurovijih industrija mogu se postići šminkom, međutim, sve češće devojke "odlaze pod nož" kako bi bile moderne.

Kada smo se rešili trenda čuvenih "mačijih očiju", sada je došao novi. Reč je o takozvanim "fox eye" to jest, lisičijim očima koje podrazumevaju da spoljašnje ivice kapaka budu ukoso postavljene. Nebrojano je poznatih dama koje su već promovisale takav izgled, pa je i sve više devojaka koje gledajući u lepotice sa malih ekrana, požele da upravo tako izgledaju.

Intervencija kojom se to postiže ne mora uvek biti uspešna, niti garantuje efekat koji ste želeli da imate. Sa tim se susrela i mlada TikTokerka Džesi Ker iz Australije. Ona se podvrgla intervenciji koja navodno podrazumeva ugrađivanje određenih žičica ispod kože oka kako bi ih podigle nagore i postigle efekat lisičijeg oblika oka. Koriste se biorazgradive niti za hiruško podizanje očiju, a rezultati mogu potrajati od nekoliko nedelja do godinu dana. 

Džesi je na svom nalogu na Tiktoku pokazala da intervencija nije išla po planu te je dobila užasavajući izgled kojeg se i sama plašila.

Osećala je velike bolove nakon ugrađivanja niti, te je hitno morala da ide da joj ih vade. Lice joj je oteklo, a iznad očiju je imala dve ogromne otekline poput loptica za ping-pong. 

blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@mingalabae/video/7077704475925892395" data-video-id="7077704475925892395" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > @mingalabae #stitch with @_jessiecarr ♬ original sound - Mingalabae

Ona je sa pratiocima delila detalje procesa kroz koji je prolazila.

- Danas idem na uklanjanje niti iznad očiju. Nisam sigurna da li će se to desiti jer su mi lekari rekli da će se konsultovati i sa drugim stručnjacima kako bismo videli da li je to ispravno rešenje. Nadam se da će ipak to uraditi i da će mi ukloniti konce. Moje lice trenutno izgleda kao da imam dve loptice za golf ispod kože! Uklonili su mi deo kože sa temena, uklonili deo konaca koji su mogli i ovo sam sad ja. Nadam se da će mi ubrzo spasti otok i da neće biti većih ožiljaka. Drago mi je što se sve dobro završilo - poručila je Džesi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)