Telo

KEJTI IMA STRUK OD SAMO 38 CENTIMETARA! Drži bizaran Ginisov rekord o kom svi govore, a evo kakvi su joj organi! (FOTO)

Pogledajte kako izgleda Amerikanka Kejti Jang koja nije uradila nijednu operaciju, a izgleda krajnje neobično.

20.10.2022 20:21

KEJTI IMA STRUK OD SAMO 38 CENTIMETARA! Drži bizaran Ginisov rekord o kom svi govore, a evo kakvi su joj organi! (FOTO)
instagram.com

Pored zaista fascinantnih talenata i osobenosti koji krase ljude širom sveta, u Ginisovoj knjizi rekorda možemo naći i spisak nekih potpuno bizarnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAZ (@alonzaphotography)

Jedan od takvih ostvarila je i Amerikanka Kejti Jang. Naime, ona je upisana kao žena sa najužim strukom na svetu, budući da se ta ponosna vlasnica rekorda može pohvaliti obimom struka od svega 38,5 centimetara.

Kejti je, inače ,veliki ljubitelj viktorijanskih korseta koji dodatno naglašavaju njen tanjušni struk. Udata je za ortopeda Boba, sa kojim ima troje dece. O njenom životu se ne zna mnogo, ali zasigurno je privukla veliku pažnju svojim nesvakidašnjim izgledom. 

Njen put ka sužavanju struka počeo je devedesetih godina. 

Inače, Kejti nije oduvek imala takve proporcije koje su je kandidovale za knjigu rekorda. Kako navode američki mediji, u početku nije želela da njeno ime bude upisano među pomenute rekorde, međutm, nakon nekoliko godina, ipak je popustila pod pritiskom.

Kako je otkrila, u početku je nosila korsete kako bi suzila struk čiji joj se obim nije dopadao. Kasnije se zaljubila u taj odevni predmet koji nosi bukvalno svakodnevno. Upravo to je uticalo na menjanje oblika njenog tela, da bi s godinama došla do neverovatnih sužavanja. 

Ta neobična žena je jasno mnogo puta istakla da nikada nje imala operaciju uklanjanja rebara, niti se bavila nekim ekstremnim tipovima treninga i dijeta. Često odlazi na rendgen kako bi se uverila da se ja njenim telom sve u redu. Prema njenim tvrdnjama, nema nikakvih zdravstvenih problema zbog takvog izgleda i svi organi su joj, koliko god to čudno izgledalo, upravo na svom mestu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)