Odrasli

DOMAR JOJ PRENEO POLNU BOLEST, ŠOKANTNI SNIMAK SVE OTKRIO! Žena prolazi kroz agoniju zbog skandaloznog poteza radnika sa posla!

Žena dobila polnu bolest nakon što je domar urinirao u njenu flašu, slučaj završio na sudu.

20.10.2022 14:01

DOMAR JOJ PRENEO POLNU BOLEST, ŠOKANTNI SNIMAK SVE OTKRIO! Žena prolazi kroz agoniju  zbog skandaloznog poteza radnika sa posla!
Printscreen/Youtube/ABC News (Australia)

Udata žena, majka dvoje dece, zabrinuta je da će se do kraja života boriti sa polnom bolešću nakon što je na snimku videla da domar urinira u njenu flašicu sa vodom. 

Njene jezive tvrdnje počele su nakon što je na snimcima videla kako muškarac koji održava prostorije firme gde je zaposlena, Lucijo Dijazurinira u njenu flašicu za vodom koja je stajala u prostoriji koju je čistio. Kao žrtva ona je želela da ostane anonimna, prenosi Miror. 

Prema navodima tog medija, domar Lucijo Dijaz je navodno optužen i za napad smrtonosnim oružjem nakon otkrića njegovog skandaloznog gesta.

- Ova osoba je bolesna! Na snimku se vidi kao svoj penis stavlja u moju flašicu i to čini nekoliko puta, kao da ga pere. Prvo što sam pomislila kada sam videla snimak jeste šta ako ima neku bolest koju bi mi mogao preneti? - ispričala je žrtva za britanske medije.

Printscreen/Youtube/ABC News (Australia)

Domar Lucijo Dijaz snimljen na sigurnosnim kamerama

Njene sumnje su se ispostavile kao opravdane. Nakon što je uradila test na polno prenosive bolesti, rezultati su bili pozitivni.

Preneo mi je polnu bolest sa kojom ću morati da se nosim do kraja života. Ne postoji stvar koju mogu da učinim da bih se osećala bolje. Zauvek ću morati da brinem o svom zdravstvenom stanju i posledicama koje mi je ostavio. Želim da ga osude za ovo što mi je uradio i da za to plati, a možda da bude i deportovan! - istakla je nesrećna žena koja je odlučna u tome da Dijaz ne sme da prođe bez posledica. 

Inače, prema tvrdnjama britanskih medija, Dijaz je državljanin Meksika, a sada je u imigracionom pritvoru zbog dela koje je učinio. Trenutno se utvrđuje njegov imigracioni i radni status. Međutim, žrtva navodi da nisu odmah preduzete te mere, već da je domar nastavio neko vreme da radi nakon što je ona prijavila incident. 

- Vlasnici kompanije, kao i zgrade, dužni su da zaštite svoje radnike i osoblje, a oni to nisu učinili - rekla je Kim Sparlok, advokatica žrtve. 

Izvršna direktorka kompanije koja je i vlasnik zgrade u kojoj se desio problem ogradila se od tih tvdnji. Kako kaže, reagovali su čim su čuli za incident. 

Istražitelj koji radi na slučaju smatra da je Dijaz imao više žrtava, te da nije neočekivano da se u narednom periodu pojave i druge osobe koje bi mu mogle staviti na teret optužbe zbog njegovog skandaloznog ponašanja. 

Inače, interesantno je da nije obelodanjeno koje je tačno polno oboljenje u pitanju, budući da je potpuno nejasno kako je ono preneseno oralnim putem. Očekuje se da će istražitelji uskoro otkriti detalje i kako je to moguće. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Fuj

21.10.2022 18:49

Herpes. Obavezno krivična.