Zanimljivosti

BOLE OČI OD GLEDANJA: Sa ovog Avganistanca teško je skinuti pogled, a evo ko je on! (VIDEO)

Zbog hipnotišućih očiju i prelepe spoljašnosti jedan mladi Avganistanac pokupio je simpatije ženskog pola na Internetu.

25.10.2022 13:36

BOLE OČI OD GLEDANJA: Sa ovog Avganistanca teško je skinuti pogled, a evo ko je on! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/rashyd7777

Iako za žene važi fraza da više slušaju muškarca nego što ga gledaju, te da im izgled partnera i nije toliko bitan kada je u pitanju neka ozbiljnija veza, sa ovog momka teško da bi bilo koja pripadnica nežnijeg pola mogla da skine pogled i da mu odoli.

Rašid je iz Avganistana i oduševio je mnoge dame širom sveta pre svega svojim zelenim očima i dugačkim, gustim, crnim trepavicama, pa i samom pojavom nakon što je na TikToku objavio video iz automobila. Markantni muškarac je podelio snimak u kom ne radi ama baš ništa sem što gleda u kameru i to je bilo dovoljno da žene bukvalno ostavi bez daha. Svi su se zapitale ko je on, odakle je i kako se zove, budući da se na TikToku pojavljuje i haštag Avganistanci na Instagramu. To je mnoge pomalo i zbunilo imajući u vidu da o stanovnicima te zemlje, ali i samoj državi postoje mnogobrojne predrasude.  

Ipak, za ljude iz Avganistana važi da imaju egzotičnu lepotu i oči kakve se ne viđaju na našem podneblju, pa su zbog toga posebno zanimljivi drugim narodima. Upravo takav je i Rašid, simetričnih i pravilnih crta lica, koji u kolima "baca" pogled s vremena na vreme u kameru, možda i ne shvatajući kolike će simpatije pokupiti kod žena. 

- Prelep čovek -

- Kakve divne oči - 

- Zaista predivan muškarac, ali ne znam zašto me plaši - bili su samo neki od komentara žena. 

Pojedine korisnice mreža su otkrile i kako je taj prelepi momak ukrao njihovo srce, međutim, bilo je i onih koje su donosile zaključke, a možda se i tešile, kako su muškarci poput njega "bezosećajni i da previše vole sebe", kao i da žele da im se drugi dive.

Iako su se mnogi pitali da li su njegove oči realne i da li je u pitanju nekakav filter, uverili smo se na osnovu ostalih snimaka da su njegove oči zaista prirodne.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)