Zanimljivosti

MEGAN JE BILA OPČINJENA JEDNIM SRBINOM! Neverovatno otkriće, sve je snimljeno (FOTO)

Jedna stara fotografija ponovo je počela da kruži internetom, a na njoj se vidi kako Megan Markl, kada je imala samo 12 godina, pozira sa našim čuvenim sportistom.

22.10.2022 18:01

MEGAN JE BILA OPČINJENA JEDNIM SRBINOM! Neverovatno otkriće, sve je snimljeno (FOTO)
Ap photo

Detalji iz života Amerikanke Megan Markl, supruge britanskog princa Harija, svakodnevno iznenađuju svetsku javnost i čini se da nove informacije povezane s njenim životom pre nego što je upoznala mladog kraljevića nikada neće prestati da pristižu. Njeni fanovi sa oduševljenjem dočekuju ili dele njene snimke, fotografije i informacije o njoj, dok oni kojima bivša glumica i nije među omiljenim likovima sve to ne prihvataju baš sa velikim entuzijazmom. Iako je po mišljenju mnogih Britanaca ona jedan od krivaca za raskol u kraljevskoj porodici i izolaciju Harija s Dvora, ne može se poreći da je ona kao dete bila veoma simpatična.

Da je vojvotkinja od Saseksa još od malih nogu želela da uđe u svet poznatih i uspešnih, pokazala je fotografija koja je ovih dana ponovo počela da kruži internetom, a na kojoj je ona u društvu jednog Srbina. I to ne bilo kog našeg sunarodnika, već jednog od najuspešnijih sportista svih vremena sa ovih prostora.

Reč je o Vlade Divcu, čoveku kog je mlada Megan bukvalno obožavala u vreme njegove karijere u NBA ligi u Americi, te je koristila svaku prililu da prisustvuje utakmicama na kojima je igrao. Takođe, budući da je Meganin otac bio reditelj koji je u jednom trenutku radio na snimanju poznate humorističke serije "U braku s decom" u čijoj se prvoj epizodi osme sezone pojavio i bivši srpski košarkaški reprezentativac, Marklova je iskoristila priliku da se fotografiše sa idolom.

Tada je imala samo 12 godina.

Zbog prirode posla kojim se bavio otac vojvotkinje od Saseksa, Tomas Markl, ona je često imala prilliku da upozna mnoge poznate javne ličnosti i da prisustvuje sličnim događajima. To joj je, pretpostavlja se, i otvorilo vrata ka glumačkoj karijeri.

Vlade Divac je, inače, u vreme kada je nastala fotografija s malenom Megan, tada igrao u Los Anđeles Lejkersima, a Megan je obučena u navijačicu izrazila želju da se slika sa njim. To je i dočekala s ogromnim oduševljenjem ako je suditi po njenom osmehu i izrazu lica. 

Budući da je Divac izgradio zavidnu karijeru u NBA ligi u Americi i bio svetski poznato lice sigurno je da je Megan tada bila presrećna, a verujemo da se i dalje seća tog simpatičnog trenutka, koji je za nju kao devojčicu bio posebno značajan.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)