Zanimljivosti

MISLIO SAM DA ĆU UMRETI! Ispovest MARKA BULATA od koje ćete se naježiti!

Pevač Marko Bulat preživeo je pregršt živopisnih događaja od najranijeg detinjstva, a jedna mu se duboko urezala u pamćenje.

20.10.2022 22:23

MISLIO SAM DA ĆU UMRETI!  Ispovest MARKA BULATA od koje ćete se naježiti!
instagram

Pevač Marko Bulat često je bio u nemilim situacijama zbog posla kojim se bavi. Kako je više puta isticao, devedesetih godina često je prisustvovao mafijaškim obračunima na splavovima. Ipak, dar da se nađe u nevolji oduvek je imao.

Bulat je nedavno govorio o sceni iz detinjstva kada je zbog jednog nestašluka umalo ostao nepokretan:

-Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima - rekao je pevač u Grand magazinu.

 

Marko je jedno vreme smirio buntovni karakter i delovalo je kao da je pronašao svoj mir i sreću kraj supruge Marije Bulat. Međutim, ovo četvrtka odjeknule su vesti da je pevač žrtva porodičnog nasilja, te da je tražio zabrani prilaska supruge.

 

Kako piše Blic, ovog puta svađa je izbila jer je Marko nju nazvao "narkomanom", nakon što je u stanu pronašao "neke cevčice", koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)