Brak i veze

JA SVE PLAĆAM U VEZI I ODLIČNO SE OSEĆAM, NJENO JE SAMO DA ME USREĆI! Ispovest ovog momka podigla buru na internetu!

Hana Čen i njen partner Ed Rej otkrili su da njihova veza funkcioniše tako što on finansira sve u njihovom odnosu, dok je njena uloga da ga učini srećnim, što je izazvalo salve kritika na njihov račun.

09.10.2022 19:01

JA SVE PLAĆAM U VEZI I ODLIČNO SE OSEĆAM, NJENO JE SAMO DA ME USREĆI! Ispovest ovog momka podigla buru na internetu!
instagram

Svako kreira svoj odnos sa partnerom onako kako misli da treba. Međutim, to ne sprečava brojne radoznale ljude da taj odnos i komentarišu, a neretko i osuđuju. Upravo u takvoj situaciji našli su se Hana Čen i njen partner Ed Rej.

Naime, Hana (27) je ispričala kako je njen dečko preuzeo kompletno finansiranje svega u njihovom odnosu. On plaća račune, letovanja, garderobu, izlaske, dok je Hana fokusirana na to da njega čini srećnim i održava kuću. Njih dvoje su srećni u takvoj vezi, ali ih zato javnost osuđuje. 

Čenova se osvrnula na sam početak njihove veoma zanimljive veze. Naime, nakon brojnih promašenih odnosa, ta lepotica odlučila je da nađe nekoga ko bi mogao da joj omogući sve što poželi u životu i preuzme odgovornost, pre svega finansijsku. Iako se Hana ne odriče izgradnje karijere, ipak je poželela muškarca koji će biti "glava kuće" i brinuti o svemu ostalom dok ona gradi svoj san. Tako je jednog dana upoznala Kanađanina Eda Reja (22).

@realhannahchan How to stop attracting low quality men @thehannahchan ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Ed je zbog Hane došao u Vankuver i njihova veza od prvog trena je krenula uzlaznom putanjom. Odlično su se slagali i nadopunjavali u svemu. Međutim, kako je vreme prolazilo i kako su stvari među njima postajale ozbiljnije, Ed je počeo da finansira njihovu vezu. Ta uloga mu se ubrzo dopala. Kako je objasnio, odlično se snalazi u ulozi glave kuće i tome što brine o njihovim finansijama. Za to vreme, Hana mu pruža duševni mir i podršku. Njena uloga je da održava njihov dom čistim. Edu radost pričinjava i to što ga njegova draga povremeno iznenadi nekim spremljenim smutijem ili drugom poslasticom i obrokom koji voli. 

@realhannahchan

5 non negotiables high value men look for in a woman they date ♬ original sound - Hannah | women’s dating

Kada je u javnosti objavljena ispovest tog para, na njihov račun su počeli da se nižu pogrdni komentari. Hanu su nazivali sponzorušom, devojkom lakog morala, a njega beskičmenjakom kog žena koristi. Tvrdili su da mu je sigurno neverna. Ipak, čini se da ovi komentari nimalo ne utiču na idilu tog para. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)