Zanimljivosti

PUCAO JE NA NAS, A ONDA GA JE MAJKA UBILA! Glumica prošla kroz PAKAO zbog nasilnog oca ALKOHOLIČARA

Holivudska zvezda Šarliz Teron proživela je pakao u detinjstvu, a porodična drama završila je ubistvom.

19.10.2022 21:01

PUCAO JE NA NAS, A ONDA GA JE MAJKA UBILA! Glumica prošla kroz PAKAO zbog nasilnog oca ALKOHOLIČARA
Taylor Jewell/Invision/AP

Šarliz Teron danas je jedna od najpoznatijih glumica Holivuda koja se može pohvaliti brojnim priznanjima za svoje stvaralaštvo. Međutim, njen put nije oduvek bio posut zvezdama.

 

Jedna od najbolnijih tačaka u glumičinom životu jeste užasan period detinjstva koji je provela u Južnoj Africi. Kako je svojevremeno govorila, otac Čarls joj je bio alkoholičar koji je stalno tukao njenu majku Gerdu. Kao dete stalno je bila svedok porodičnok brutalnog porodičnog nasillja koje se odvijalo u njenom domu. 

instagram

Šarliz Teron sa majkom

 

Kada je imala 15 godina, desila se situacija koja je Šarliz potrpuno preokrenula život. Naime, tokom jedne od nasilnih svađa, njena majka u samoodbrani pucala je  u njenog oca i ubila ga. 

O ovom potresnom događaju holivudska glumica govorila je otvoreno u želji da izbaci iz sebe bes i strah koji je godinama osećala:

-Dani sa zavisnikom su nepredvidivi i ta nepredvidljivost je ugrađena u vaš organizam do kraja života, utiče više nego događaj od te noći. Majka i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata, pošto je gurao vrata. Obe smo bile naslonjene na vrata s druge strane kako on ne bi ušao. Vratio se korak unazad i pucao u vrata tri puta. Nijedan metak nas nije pogodio, što je pravo čudo. Ali u samoodbrani, majka je pucala u njega. Okončala je agoniju - priznala je glumica za Nacionalni javni američki radio.

Šarliz je svog oca svojevremeno opisala kao jako bolesnog čoveka i da je situacija sa njim bila beznadežna. Glumica je godinama učesnica i pokretač brojnih kampanja porotiv porodičnog nasilja, nasilja nad ženama. Zajedno sa drugim javnim ličnostima posvetila se ovoj veoma bitnoj i veoma bolnoj temi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)