Zanimljivosti

HILARI SVONK TRUDNA U 49. GODINI! Glumica otkrila da nosi BLIZANCE!

Holivudska glumica Hilari Svonk otkrila je da je da čeka blizance i da joj se san o majčinstvu napokon ispunjava.

05.10.2022 20:41

HILARI SVONK TRUDNA U 49. GODINI! Glumica otkrila da nosi BLIZANCE!
instagram

Oskarovka Hilari Svonk  (49) i njen suprug Filip Šnajder postaće roditelji blizanaca. Lepe vesti otkrila je šarmantna glumica gostujući u emisiji " Good Morning America“

Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost – biću mama. Dolazi dvoje dece, ne mogu verovati. Trenutno se osećam odlično, samo mi je odeća postala tesna. Ovo je veliki blagoslov, apsolutno čudo. Neverovatno je -  govorila je Hilari ne skidajući osmeh sa lica.

Glumica nije otkrivala previše detalja  oko dolaska prinova, a godinama je pričala da priželjkuje da postane mama.

 

 

Glumica i buduća mama je od 2018. u braku sa Filipom Šnajderom, a iza sebe ima brak sa Čadom Louom sa kojim se venčala 1997. a od kog se razvela 2007. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

 

Među njenim prvim ulogama izdvaja se ona u seriji "Beverli Hils" iz 1997. godine, u kojoj je glumila samohranu mamu Karli Rejnolds. Dvostruka je dobitnica Oskara, prestižnu nagradu donele su joj glavne uloge u filmovima "Devojka od milion dolara" i "Momci ne plaču" 2004. odnosno 1999. godine. Za ova glumačka ostvarenja nagrađena je i Zlatnim globusom. Treća je najmlađa dobitnica Oskara u istoriji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)