Lice

OTIŠAO JE KOD ZUBARA U MEKSIKO, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Mladić je snimao stomatologa i pretruno od straha nakon prizora koji je ugledao (VIDEO)

Mladić po imenu Valentin podelio je svoje nesvakidašnje iskustvo sa čitavim svetom i izazvao mnogobrojne reakcije.

21.02.2023 13:40

OTIŠAO JE KOD ZUBARA U MEKSIKO, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Mladić je snimao stomatologa i pretruno od straha nakon prizora koji je ugledao (VIDEO)
Printscreen/Tiktok

Jedan muškarac doživeo je traumu za čitav život nakon što je otišao kod stomatologa u Meksiku i shvatio da on pretražuje Jutjub tutorijale pre procedure da bi se informisao o tome kako se zubi popravljaju. Naime, mladić je sedeo na stolici otvorenih usta i u isto vreme gledao svog očigledno neupućenog zubara kako pretražuje po internetu, zbog čega je izvadio mobilni telefon i čitavu situaciju, ali i svoju agoniju, snimio. 

Mladić koji se na TikToku predstavlja kao Valentin postao je izuzetno popularan na toj društvenoj mreži nakon što je svoje nesvakidašnje iskustvo podelio sa čitavim svetom. 

- Došao sam kod zubara u Meksiku i počeli su da gledaju tutorijal pre nego što su počeli da mi popravljaju zub - govori on na video-snimku koji je prikazivao aplikaciju Jutjub na televiziji u sobi za preglede. 

Zatim je okrenuo kameru i pokazao kako sedi na zubarskoj stolici, sa sve aparatom za otvaranje usta.

Komentari ispod objavljenog snimka tiktokera su bili podeljeni jer su neki odbijali da veruju da je zubar zaista tražio uputstva na internetu.

- Jesu li te terali da gledaš reklame ili su ih preskočili? - 

- A u pozadini je neka muzika iz horora... - 

- Čak i da znam kako to da uradim, ipak bih puštao snimak samo da malo uplašim svoje pacijente - našalili su se pojedinci na Valentinov video-zapis. 

Međutim, bilo je i onih koji su se prisetili svojih iskustava sa lečenjem u Meksiku i mnogi su, kako tvrde, ostali u ožiljcima za ceo život.

- Nikad više neću da idem kod stomatologa u Meksiko, probušili su mi koren na pogrešnom zubu

- Iskreno, već se plašim da odem kod zubara, ovo mi je najgora noćna mora -

- S vremena na vreme moramo da pogledamo video-zapise da bi nas podsetili kako da radimo stvari - bili su neki od komentara na Tiktoku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)