Odrasli

OTIŠLA JE U TURSKU PO BLISTAVO BELE ZUBE, A ONDA JE POČEO NJEN PAKAO: Na prvi pogled izgledaju savršeno ali kad otvori usta, sve se raspada ( VIDEO)

Umesto blistavog osmeha sada ne može da žvaće hranu, a popravka će je papreno koštati.

16.12.2022 12:02

OTIŠLA JE U TURSKU PO BLISTAVO BELE ZUBE, A ONDA JE POČEO NJEN PAKAO: Na prvi pogled izgledaju savršeno ali kad otvori usta, sve se raspada ( VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@theirmama7

U želji da ima blistavo bele zube jedna žena, koja se na Tiktoku predstvalja pod imenom "Njihova mama" otišla je u Tursku po novi osmeh ne sluteći da će biti ne samo prevarena, već da će se naći u novom problemu koji sad ne zna kako da reši.

 

 

Ne može da žvaće

Gledajući objave ljudi koji su zube sređivali na jednoj privatnoj klinici u Turskoj i ona je odlučila da sebe počasti novim osmehom. Cena je bila vrlo pristupačna što joj je bio dodatni motiv da se spakuje i otputuje u Tursku.

Kako je ispričala, sve je prošlo u najboljem redu. Dobila je nove krunice i predivane biserno bele zube i osmeh o kakvom je oduvek sanjala.

- Vreme je da podelim svoje loše iskustvo sa zubarskom intervencijom koju sam imala. Molim vas ne idite u Tursku da biste sredili svoje zube jer možete da prođete kao ja - rekla je na početku video snimka ova prelepa žena upečatljivih zelenih očiju.

Njen osmeh je otkrivao bele zube koji su se činili savršenim. Međutim, ona je onda s prstima obe ruke uhvatila bočne zube sa gornje vilice i oni su se potpuno odvojili od desni. Ispod su se videli njeni prirodni zubi koji su morali da se sastružu kako bi nove krunice mogle lepo da nalegnu na svoje mesto. 

Ona je samo jedna u nizu koja je imala ozbiljne probleme nakon stomatološke intervencije u Turskoj. Sad ne može normalno da žvaće hranu a popravka loše urađenih krunica će je papreno koštati. 

 

 

Šokirani pratioci

Tiktokerka je ostavila u šoku svojih 48.000 pratilaca koji nisu mogli da veruju šta joj se dogodilo.

" Da li je moguće da si dobila nove krunice a da ih nisu fiksirali za zube? Ne mogu da verujem šta su ti uradili"
"Oni nisu stomatolozi nego klovnovi. Ljudi, vodite računa kod kakvog zubara idete za nove krunice"

" Ovo se dešava kad odete kod jeftinog stomatologa. Verujete da ste uštedeli novac a u stvari će vas sve koštati duplo skuplje nego da ste bili kod proverenog zubara " bili su samo neki od komentara njenih pratilaca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)