Lice

MLADIĆ I DEVOJKA POKAZALI NOVE ZUBE IZ TURSKE! Svi zgroženi: Pa šta je ovo?!

Jedan tiktoker je podelio snimak sa svojom prijateljicom, osmehujući se u kameru sa novim zubima. i rekavši kako su platili za njih. Korisnici su bili šokirani time.

04.12.2022 12:01

MLADIĆ I DEVOJKA POKAZALI NOVE ZUBE IZ TURSKE! Svi zgroženi: Pa šta je ovo?!
Printscreen/TikTok/domenichilaa

Lep osmeh i zubi su cilj svakog od nas, a mnogi se ne libe da plate pozamašne sume kako bi ostvarili taj cilj, pa neretko pređu i kilometre ne bi li se vratili sa stilom i "bisernim" osmehom. Mnogo poznatih ličnosti je u takvoj jednoj avanturi posetilo Tursku, zemlju koja je u poslednje vreme, moglo bi se reći, postala prava meka za estetsku hirurgiju. Iako se mnogi uglavnom vraćaju srećni i ispunjeni, pa i svima drugima preporučuju da učine isto ako žele da budu zadovoljniji sobom, dešavale su se i situacije da pojedinci prežive pravu noćnu moru i umesto lepšeg izgleda, po sopstvenim rečima, postanu karikature. Oni često ne kriju razočaranje, pa to podele i sa javšću putem društvenih mreža, želeći da upozore druge kako u taj proces treba ući oprezno.

Jedan muškarac iz Britanije podelio je na TikToku snimak svojih zuba, zajedno sa devojkom, istakavši kako su oboje nove osmehe dobili u Turskoj. Vrativši se iz te zemlje u Englesku, oni su pozirali za društvene mreže, nakon čega je usledio šok. Njihovi zubi su delovali krajnje karikaturno, izgledali su kao da među njima nema razmaka. Osim toga, bili su neprirodno beli i napadni, ali je uprkos svemu tome par naveo kako su presrećni zbog novih osmeha i izgleda sa kojim su se vratili.

- Upravo smo sleteli u Englesku nakon što smo u Turskoj sredili zube. Izgledamo tako dobro, zar ne? - naveo je mladić u objavi, na šta se nadovezala i devojka:  

- Izgledamo prelepo - potvrdila je i ona.

Dok su neki od korisnika TikToka ironično naveli kako par izgleda predivno, većina je bila zbunjena i šokirana, pitajući da li je po sredi neka šala

- Ljudi, nadam se da se šalite! -

- To je šala, zar ne? -

- Izgledate divno drugari. Definitivno je vredelo! -

- Štitnik za usta - 

- Helovin je bio u oktobru -

- Deluju prirodno - ređali su se komentari zbunjenih ljudi. 

@domenichilaa Replying to @Anna Golda-Mezyk i dont get how u dont think they are real guys #fyp #viral ♬ original sound - Domenichila

I dok su korisnici mreže bili u šoku šta se desilo sa njihovim zubima, te bili u neizvesnosti i iščekivali epilog priče, momak je otkrio da je po sredi bila samo šala i da i on i devojka imaju zdrave i lepe zube. Oni su iskoristili slamčice iz jednog fast fud restorana kako bi kamuflirali svoje vilice i zbunili internet zajednicu, tvrdivši da su došli iz daleke Turske posle komplikovane stomatološke intervencije. Kako su otkrili, to su učinili zato što sad sve veći broj britanaca odlazi put Bosfora ne bi li na jeftiniji način dobili savršene zube, a po povratku u Kraljevstvo se žale kako im se nešto ne dopada i "kako to nije ono što su očekivali". Zapravo je samo želeo da ismeje svoje sunarodnike. 

Momak je u sledećem videu podelio kako zapravo izgleda njegova "prevara" i čime se on to poigrao kako bi sve nasmejao i malo se našalio.

- Pa ovaj video je daleko zabavniji od prvog - zaključila je jedna korisnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)