Lice

BAKA TROJE UNUČIĆA ZALUDELA SVET! Niko ne može da veruje koliko ima godina, ne postoji ono što ona ne može da uradi, a tek kako izgleda (VIDEO)

Triši Goldsmit svakodnevno upućuju komplimente da izgleda mlađe čak 30 godina, a na TikToku je prati neverovatnih 3,2 miliona ljudi.

17.11.2022 12:01

BAKA TROJE UNUČIĆA ZALUDELA SVET! Niko ne može da veruje koliko ima godina, ne postoji ono što ona ne može da uradi, a tek kako izgleda (VIDEO)
Printscreen Instagaram/@yourfitgrandma

Triša Goldsmit (55), fitnes trenerka iz Las Vegasa, postala je senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući svom mladolikom izgledu. Iako je na polovini šeste decenije izgleda bar 30 godina mlađe.

Uz to ona se bukvalno u nekoliko minuta transformiše u mladu devojku guste kose. Njeni pratioci su u šoku i ne mogu da veruju da je to uopšte moguće. 

Moderna baka

Da je u pitanju sjajna genetika potvrđuje i fotografija koju je Triša postavila na mrežama iz perioda kad je imala 27 godina. Osim drugačije boje kose ona izgleda kao da nije ostarila ni dana.

Nekad je nosila vatreno crvenu nijansu, a sad s ponosom pokazuje sedu kosu nakon što je 2019. odlučila da više ne koristi farbe za prikrivanje sedih.

Triša ne krije da je baka i često s ponosom pozira sa svojim unučićima, a ima ih troje: Itana (13) Medi (7) i Džodžo (5). Verovali ili ne, nju na TikToku prati 3,2 miliona ljudi, dok na Instagramu ima 92.000 pratilaca koji svakodnevno lajkuju i komentarišu njene postove.

Ta fit-bakica bez problema može da uradi bilo koju vežbu, pa i da dubi na glavi, što je demonstrirala na jednom od svojih snimaka.

Triša ne krije kako se neguje i na koji način se šminka, što joj omogućava da bukvalno "skine" decenije sa svog lica i transfotmiše se u prelepu mladu ženu. Ona najpre nanese malo korektora na kožu dok joj je kosa podignuta u punđu, potom senke i za tili čas postaje zadivljujuća lepotica. Samo jedan takav njen video snimak pogledan je 1,9 miliona puta.

Triša, inače, ne zaostaje u praćenju modnih trendova, pa nosi pirsinge u nosu, ima tetovažu na ruci, a omiljen joj je crveni karmin.

Oduševljeni pratioci 

Pratioci nisu štedeli komplimente na njen račun.

- Vau, ne mogu da verujem. Izgledaš kao da ima 25 godina - 

- Bože dragi, ja sam se monentalno zaljubio, mislim nisam ozbiljno ali ova bakica izgleda sjajno - 

- Kako si lepa!

- Da li možeš biti moja baka? Dušo, ti tako sijaš - 

- Kakva savršena dama - 

- Ne mogu da verujem koliko godina imaš. Izgledaš kao da nemaš ni dana više od 25 godina. Mora da je neka greška kad su tvoje godine u pitanju - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)