Lice

IMA TROJE UNUČADI I IZGLEDA KAO BOGINJA! Ova zavodljiva baka je podigla buru na internetu, niko ne veruje koliko ima godina! (VIDEO)

Atraktivna i lepa, sa bujnom kosom i zategnutom kožom a ima troje unučadi. Da li ste upoznali ovakvu baku?

23.10.2022 13:02

IMA TROJE UNUČADI I IZGLEDA KAO BOGINJA! Ova zavodljiva baka je podigla buru na internetu, niko ne veruje koliko ima godina! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/a_queenager.2.0

Za bake se vezuje standardni izgled žene u zrelim godinama, prosečan i neupadljiv i odeća u skladu sa tim. Barem su takve bile bake ranije. Međutim, sada pre nego što pohvalite nečiji izgled ili se na bilo koji način povežete sa nekim, dobro proverite koliko ima godina da ne biste bili zbunjeni i šokirani. Iako ima prelepo lice, zategnutu kožu i na prvi pogled odaje utisak da je žena u tridesetim godinama, jedna influenserka, koja se na Tiktoku predstavlja kao "queenager", zaprepastila svoje pratioce otkrivši da iza mladalačkog izgleda stoji jedna baka od 52 godine. 

Objavljujući snimke iz svog svakodnevnog života, motivacione poruke i slike kojima osnažuje zrele žene ona je uz jedan video napisala:

-Tako je! Ja sam baka! 52 godine mlada, sa troje divnih unuka - poručila je.

Njen izgled ruši sve moguće stereotipe o starijim gospođama, te ženama koje su se ostvarile dočekavši i drugu generaciju u porodici. Ona je razbila sve predrasude o starenju, pokazavši kako odlično vodi računa o svom izgledu, a takođe nema nijedne sede dlake u kosi.

 

 

Možda za mnoge njen stil deluje napadno i suviše preterano za njene godine, međutim, ona se ne odriče pantalona i topova koji daju utisak da deluje još mlađe nego što jeste. Predivna bujna kosa koja se proteže do struka i figura na kojoj bi joj pozavidele mlađe dame su ono što ovu influenserku izdvaja i čini atraktivnom i atipičnom bakom. Starost je za nju samo broj i ona se trudi da živi punim plućima, barem ako je suditi po objavama koje deli na Tiktok mreži. 

Inspirativnim slikama i afirmacijama, podstiče druge zrele dame da vole svoju lepotu i da slave svoju mladost, ali i da prihvate svoju starost. Koliko je puna života i još uvek željna izazova. govori i njena objava jednog videa u čijem opisu stoji: "Možda sam u pedesetim, ali još uvek mogu da podignem mali pakao." Njeni pratioci su bili šokirani kako dobro izgleda.

 

 

-"Nema šanse da imaš 52, rekao bih 29"

"Apsolutno si predivna"

"Nema šanse..u srednjim tridesetim možda"

"Poput vina...izgledaš bolje što si starija"

-"Odlično brineš o sebi. Izgledaš sjajno"- bili su neki od mnogobrojnih komentara pohvale.

Žena je objasnila da je svoju prvu ćerku dobila sa 17 godina i da je kao mlada mama posvetila svoj život prvom detetu, radeći i želeći da joj omogući najbolji život. U šali kaže da joj ćerka prebacuje zbog njenih objava i da je opominje da je baka, te da je ne bruka. Uprkos tome "kraljica doba" uživa u životu, objavljuje citate, sluša muziku i posećuje mnoge koncerte. Naravno, pored toga brine o svom izgledu i može poslužiti mnogim mlađim generacijama kao primer kako biti ženstven i otmen.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)