Lice

Legla je na krevet u salonu da joj trajno iscrtaju obrve, A KADA SE POGLEDALA U OGLEDALO USLEDIO JE ŠOK! (VIDEO)

Snimak koji kruži TikTokom izazvao je opšte zgražavanje, ali i čuđenje.

22.10.2022 14:01

Legla je na krevet u salonu da joj trajno iscrtaju obrve, A KADA SE POGLEDALA U OGLEDALO USLEDIO JE ŠOK! (VIDEO)
shutterstock.com

Lepe obrve su u današnje vreme, kada se estetika skoro uvek stavlja u prvi plan, postale imperativ i dame im posvećuju pažnju više nego ikad. Smatraju se ukrasom na licu, ali sve do trenutka dok to ne pređe granicu komičnog jer mnoge žene pribegavaju iscrtavanju obrva u sopstvenoj režiji pa to na kraju ima kontraefekat. Zato je bolje prepustiti se veštim rukama stručnog lica koje će na kraju na osnovu vašeg oblika lica i očiju odrediti kakve vam obrve stoje i da li u stvari uopšte treba da ih iscrtavate. Kozmetičari savetuju to onim ženama čije su obrve jako retke i bez dlačica, dok drugima preporučuju samo oblikovanje. 

Ipak, da se nekad ne možemo osloniti ni na vešte ruke kozmetičarke i da pojedine savete treba uzimati sa rezervom dokazuje i jedan snimak koji kruži TikTokom. Naime, devojka koja je otišla na trajno iscrtavanje obrva, želeći da svom licu da nov pečat, dobila je jednom rečiju - užas. Nakon što je željno iščekivala da se pogleda u ogledalo i da joj kozmetičarka pokaže krajnji rezultat, ona je pokušavala uz osmeh da prikrije svoju razočaranost i šok.

 

 

- Da li se šališ? Previše su tamne! Ne sviđaju mi se i ne idem odavde dok ih ne popraviš - rekla je očajna devojka.

Iako ju je kozmetičarka uveravala kako će one izbledeti i da je bitno kako je njihov oblik lep, očajna devojka to nije želela da čuje i tražila je od kozmetičarke da prepravi loš rad ili da joj vrati novac.

Snimak je obišao mreže i izazvao i revolt i čuđenje korisnika.

- Reagovala bih na isti način -

- Deluje kao da će zaplakati -

- Pogledala sam njene oči i došlo mi je da zaplačem sa njom -

- Kako je hrabra da govori? Ja bih rekla "sviđaju mi se" i otišla plačući - bili su samo neki od komentara na šokantan snimak.

Devojka je bila kategorična u tome da želi prepravku, rekavši svojoj kozmetičarki kako nije zabavno i da prestane da je snima kamerom.

Ipak, pojedini korisnici TikToka su u svemu tome videli dobru šalu i insceniranu situaciju, dok, podrazumeva se, mnogi veruju kako se sve zaista odigralo. Mlada dama je na kraju snimka demonstrativno ustala sa stolice, ali se ne zna kakav je bio krajnji ishod. 

Devojke neretko izađu nezadovoljne od kozmetičara ili frizera ili se kasnije pokaju zbog posledica određenog tretmana, tato treba biti posebno oprezan pri izboru salona za ulepšavanje i ići samo na proverena mesta.

Komentari (1)

Ma jel se to zene bude?

23.10.2022 05:38

Tajve su obrve dobijene japanskim tetoviranjem, ne znam sta ste ocekivali...