Lice

PRIRODNI SASTOJAK PROTIV UPORNIH BORA: Dermatološkinja savetuje da zaboravite na BOTOKS, ovo je njeno efikasno rešenje!

Dermatološka medicinska sestra Ker Klark otkrila je prirodni sastojak koji briše bore sa lica.

19.10.2022 20:01

PRIRODNI SASTOJAK PROTIV UPORNIH BORA:  Dermatološkinja savetuje da zaboravite na BOTOKS, ovo je njeno efikasno rešenje!
shutterstock.com

Iako će danas većina dama pribeći direktnim tretmanima u borbi sa starenjem kože, te otići na botoks i koristiti druge metode kako bi se podmladile, treba znati da na duge staze isti ti tretmani ostavljaju tragove koje će svaka žena želeti da izbriše. Uprkos tome što se godine ne mogu zaustaviti ni izbirisati, neke dame pronalaze alternativne načine kako bi barem malo ublažile bore koje im ruže lice, a nekada možda i dodaju godine.

Stručnjaci stalno upozoravaju kako je nega neophodna kao i hidriranje kože, a farmaceutske kuće dodatno zbunjuju lepši pol svakodnevnim forsiranjem anti ejdž tretmana i krema kojima se, kako kažu, "peglaju"  bore i vraća mladalački sjaj. Dermatološka medicinska sestra Ker Klark je na Tiktok podelila preporuku za smanjenje finih bora bez uključivanja botoksa i to na vrlo jednostavan način.

 

 

Sa prvim finim borama, sa kojima se već u ranoj mladosti susrela. Kako je još davno morala da nosi naočare, stvarale su joj se bore koje su se vremenom produbljivale. Da bi se lakše izborila sa naboranom kožom, koja je naročito bila uočljiva dok je bila na koledžu, kao i sa podočnjacima, ova influenserka odlučila je da uvrsti u devnu negu samo jedan sastojak a to je retinol

- Retinol je u potpunosti promenio moju kožu. Posvetlio ju je i potpuno tretra bore i podočnjake. Mislim da izgledam nekoliko godina mlađe. - kaže Ker.

 

 

Njeni pratioci iskoristili su priliku da prokomentarišu ovo otkriće i brže bolje su podelili svoja mišljenja.

- Čekaj, retinol može pomoći kod podočnjaka?-

- Ovo je radikalno. Ljudi ona ima botoks.-

- Čula sam da te linije mogu biti prouzrokovane dehidratacijom.

- Mislim da su mi bore genetske ali probaću. - bili su neki od komentara

Mnogi su bili u neverici zbog rezultata koje je devojka postigla , međutim, na neke prozivke je odgovorila rekavši da se nije izlagala nikakvim tretmanima botoksa niti bilo čemu sličnom. Korišćenje retinola daje kako je ona u objavi objasnila rezultate između dva i četiri meseca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)