Lice

DEVOJKA U AGONIJI ZBOG TETOVAŽE! Htela je da bude duhovita, a sad se davi u suzama, šokantno je gde je crtež završio! (VIDEO)

Sve je više onih koji svoje telo oslikaju tetovažama i provode mesece i godine u planiranju onoga što žele da tetoviraju. Taj slučaj nije sa jednom devojkom kojoj se život pretvorio u pakao.

05.10.2022 09:10

DEVOJKA U AGONIJI ZBOG TETOVAŽE! Htela je da bude duhovita, a sad se davi u suzama, šokantno je gde je crtež završio! (VIDEO)
tiktok

Jedna devojka podelila je svoju neobičnu priču putem društvenih mreža. Naime, ona se jednog dana odlučila da konačno uradi jednu tetovažu na svom telu, ali je došla na ideju da mesto za nju bude krajnje nesvakidašnje - na licu, tačnije na donjoj usni

Ideja joj je bila da na unutrašnjoj strani usne istetovirala reč "mjau" (na engleskom meow), međutim, krajnji rezultat nije bio ni blizu onome što je ona očekivala. Tatu majstor joj je na spoljašnjoj strani usne uradio željenu reč, ali je malo reći da je "remek delo" bilo daleko od toga da postane predmet podsmeha gde god se ta mlada žena pojavi.  

Devojka, koja se na TikToku predstavlja kao Vilma, uz suze je objavila snimak šta joj se desilo. Ipak, nije dobila očekivanu podršku pratilaca na toj popularnoj društvenoj mreži.

- Želela sam da uradim tetovažu na unutrašnjoj strani usne, delovalo mi je kao dobra fora, pritom i nešto što samo ja znam da se tu nalazi. Idiot mi je istetovirao preko cele usne "mjau" i sada izgledam užasno! Ovo će trajno biti na meni - histerično je govorila Vilma. 

Mnogobrojni njeni pratioci su, međutim, žestoko reagovali na njene suze, pa su čak počeli i da je vređaju.

- Kako je moguće da nisi osetila da ti tetovažu ne radi na unutrašnjosti usne? - pitao ju je jedan Tiktoker, a na njegovo pitanje su se nadovezali i ostali. 

- Ili ste oboje bili pijani ili makar jedno od vas. Nema šanse da se ovakva tetovaža desi pod normalnim okolnostima - zaključio je još jedan korisnik. 

Usledila su još mnoga pitanja sličnog tona. 

- Zar nisi morala da držiš otvorena usta da bi ti tetovirao unutašnjost usta, kako je moguće da se ovo desilo? - upitala je jedna znatiželjna devojka očajnu Vilmu. 

Devojka se ipak trudila da svu krivicu skine sa sebe, ali je prilično jasno da nije moguće da ne primeti kako se tokom tetoviranja stvari ne odvijaju prema planu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)