Mace

ZASPALA JE PORED OTVORENOG PROZORA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Tiktokerka objavila snimak o kom priča ceo internet (VIDEO)

Snimak jedne žene postao je pravi hit na mrežama nakon što joj se usred noći dogodilo nesvakidšanje iznenađenje.

26.09.2022 13:21

ZASPALA JE PORED OTVORENOG PROZORA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Tiktokerka objavila snimak o kom priča ceo internet (VIDEO)
Foto: Shutterstock, tbone319

Koliko životinje mogu biti urnebesno zabavne, do sada smo imali prilike da vidimo zahvaljujući brojnim snimcima koji kruže internetom. Čak i oni koji nisu odrastali uz životinje ili nemaju kućne ljubimce, počeli su da razmišljaju o dovođenju jednog od njih u svoj dom.

Ipak, slučaj jedne žene sa Tiktoka pokazao je da dok vi razmišljate o kupovini ili udomljavanju kućnog ljubimca, ima i onih koji su rešili da se sami udome kod vas.

Korisnica popularne društvene mreže TikTok koja se predstavlja kao @tbone319 snimila je neočekivano iznenađenje koje ju je dočekalo u krevetu nakon što je noć pre zaspala s otvorenim prozorom.

Naime, u krevet joj je došla potpuno nepoznata mačka koja se ušuškala u njenom krevetu, tačnije na njenim grudima, i tu zaspala.

- Ovo nije moja mačka napisala je tiktokerka pa snimila nezvanog gosta koji se privio uz nju.

Video je postao viralan i prikupio je više od 10 miliona pregleda i skoro dva miliona lajkova. Ukoliko ne želite "nezvanog gosta" u vašem domu, provetite da li ste zatvorili prozore pre odlaska na spavanje. Možda se i vi ujutru probudite sa novim članom kućne družine. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)