Kuce

PAS ME JE IZLEČIO: Doktorka otkrila kako ju je njen bišon Stela negovao tokom bolesti

Pas Stela bio je u uz svoju vlasnicu dok je bolesna ležala u krevetu, ne odvajajući se od nje nijednog trena,

10.09.2022 11:00

PAS ME JE IZLEČIO: Doktorka otkrila kako ju je njen bišon Stela negovao tokom bolesti
pexels.com

Psi  su veoma verne i intuitivne životinje koje nam svakodnevno oplemenjuju život svojim postojanjem i ljubavlju koju nam pružaju. Osim što znaju da nas oraspolože kada smo tužni, šćućure se uz nas kada smo imali loš dan, psi mogu da nam pomognu i pri otkrivanju zdravstvenih problema sa kojima nismo ni znali da se suočavamo.

Nedavno smo pisalo o tome kako postoje dresirani psi koji su naučeni da otkiju kancer kod ljudi u ranoj fazi. Nova svedočenja ljudi, vlasnika ovih ljubimaca, pokazuju da imaju sposobnost da otkriju i druge bolesti. 

Doktorka Rut Miler Anderson podelila je jednu fantastičnu priču u kojoj je glavni junak bio njen pas Stela. Nakon što je početkom ove godine i sama obolela od koronavirusa, Stela je morala dugo da miruje i oporavak je išao znatno sporije nego što je očekivala. Njen pas, bišon Stela za to vreme bio joj je najbolji prijatelj i negovatelj. 

Pixabay.com

Psi su puni emocija za svoje vlasnike

- Umor me je slamao, sate sam provodila u krevetu potpuno iscrpljena. Stela je tada znala da samo sklupča pored mojih nogu i da se ne odvaja od mene. Znala sam da je uvek tu, nije me napuštala sve vreme dok sam bla bolesna - priča Rut. 

- Uvek smo imale lepu konekciju, sada mi je još draža jer osećam da će uvek biti tu za mene kada mi je potrebna.  Stela je posvećena i mom suprugu. Provodi vreme u igri sa njim, ali ako vidi da mi je potrebna, samo će doći kod mene i dati mi do znanja da je uvek tu ako je trebam - završava Rut svoju ispovest.

Da li i vaši psi osete kada vam nije dobro i borave pored vas?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)