Kuce

Pronašli su NAPUŠTENOG, IZGLADNELOG PSA SVOG U RANAMA: Njegova priča potpuno će vam slomiti srce (VIDEO)

Borba za život psa trajala je dugo.

05.09.2022 15:30

Pronašli su NAPUŠTENOG, IZGLADNELOG PSA SVOG U RANAMA: Njegova priča potpuno će vam slomiti srce (VIDEO)
youtbe.com/TheDodo

Napušteni psi sve su veća pojava na ulicama Srbije, a ništa drugačije nije ni u svetu. Bilo da su rasni ili mešanci, svi dožive istu sudbinu. Iz kojekakvih razloga završe na ulici, prepušteni da se bore za život sa drugim psima, ali i ljudima koji itekako mogu biti surovi.

Za pit bulove mnogi kažu da su agresivna rasa, a u pojedinim državama zabranjeno je da se drže kao kućni ljubimci. Verovatno je i iz tog razloga jedan mališan završio u surovim uslovima. Ovo je njegova priča o spasavanju.

Zaštitari koji se u Americi pronašli su malog psa rase put bul u užasavajućem stanju. Bio je promrzao, izgladneo i sa vidljivim povredama po glavi i telu.  Ova ženkica ostala je bez dlake na telu, videle su se samo rane, a jedva da je i samostalno hodala. Hranu je odbijala iz straha od nepoznate sredite u kojoj se našla, ali i od novih ljudi prema kojima nije imala poverenje. Ipak, strpljivom negom polako su se videli pomaci. 

Put ovog oporavka bio je dug i neizvestan, ali ova prelepa pit bulka danas uživa u svom smeštaju, domu okruženom ljubavi daleko od svih užasa koji su je snašli:

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)