Mace

Svako veče imam provalnika U DEČJOJ SOBI: Ipak, ne ljutim se! (VIDEO)

Ova žena je primetila da joj nestaju stvarčice iz bebinog krevetića, a kada je jedne noći otkrila i provalnika, bila je zatečena!

20.08.2022 19:00

Svako veče imam provalnika U DEČJOJ SOBI: Ipak, ne ljutim se! (VIDEO)
shutterstock.com

Ova žena instalirala je kameru iznad bebinog kreveca kako bi u svako doba dana ili noći mogla da prati šta njen mališan radi. Neobične stvari su se dešavale iz dana u dan. Nestajale bi po koja bebina čarapica ili igračka u krevecu. Žena je to pripisivala preteranom umoru posle porođaja i nespavanju zbog čega je sasvim logično da zaboravlja šta je gde spustila. 

Jednoga dana podgrevala je mleko u kuhinji kada je na ekranu videla da se nepozvani gost šunja oko bebinog kreveca, a onda uskače unutra i malo po malo krade stvar po stvar koju odnosi sa sobom. Žena je ostala bez teksta, toliko se iznenadila da je morala da pozove i supruga da vidi o čemu se radi, a onda su oboje prasnuli u smeh.

instagram-printscreen-catloversclub

Provalnik uhvaćen na delu!

Glavni krivac za lom u stanu i nestanak brojnih čarapica i igračkica iz kreveca je ni manje ni više već njihov mačak! Mačke su inače poznate kao životinje koje ceo dan dremaju dok su veći deo noći veoma aktivne. Ona je uhvatila ritual bebinog iznošenja iz kreveca i kad god beba zaplače i ode da sisa, pije mleko ili se presvlači noću, mačak koristi pliku da uživa u njenom krevecu.

Mačak se do te mere odomaćio u bebi krevetiću da je uspeo da primeti i igračkice koje vise nad glavom bebe. Na snimku vidimo kako mačka leži u krevecu i igra se igračkicama na navijanje, identično poput deteta!

- On neprestano upada u krevet moga malog sina - pisalo je u opisu videa.

 

 

- Ovo mora da je šala. U nastavku sledi - mačka je u stvari beba sin! -

- Pre će biti da Vaš sin upada noću u krevet ove mačke -

- Zar nije to Vaš sin zapravo? -

- Neprestano upada u bebin krevet? Stalno? To znači da je to zapravo njegova soba -

- I maca je još uvek beba -

- Bestraga, moraću da nabavim neku od tih visećih igračkica sada za moje mačke -

- Mačak misli da su igračkice zapravo za njega kao poklon od “mame” - bile su samo neke od milion i 400.000 sviđanja koliko je ovaj video dobio za svega 3 dana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)