Šminka

Novi trend "GYM LIPS" koji je osvojio žene širom sveta, a muškarce će potpuno sludeti: Sočne usne za kojima će se svi okretati (FOTO)

Novi trend u šminkanju već je osvojio svet, isprobajte ga i vi.

08.09.2022 15:00

Novi trend "GYM LIPS" koji je osvojio žene širom sveta, a muškarce će potpuno sludeti:  Sočne usne za kojima će se svi okretati (FOTO)
tik-tok

Svake godine dolaze neki novi trendovi u šminkanju, ali i generalno izgledu ženskog lica i tela. Nakon što smo preživeli period napućenih usana, priroda se ponovo vraća na velika vrata. Zaboravite na slojeve šminke, hijaluronske usne i karmine jarkih boja.

Novi trend "gym lips" ponovo vraća prirodniji izgled. Međutim, ovo nije zbogom sočnim i punim usnama kakve smo poslednjih sezona imali prilike da vidimo.

Termin "gym lips" skovala je poznata šminkerka Keri Sevel i na tik-toku napravila bum. Naime, reč je o novom načinu postizanja punoće usana, a koje bi pritom trebalo što prirodnije da izgledaju. Veoma je jednostavno postići željeni efekat, čak i za one koji nisu eksperti u šminkanju. Potrebna vam je olovka nijasne najpribližnije vašim usnama i hidratni balzam.

 

 

 Kremastom olovkom za usne potpuno pređite preko svake tačke linije vaših usana i potpuno ih prekrijte. Postepeno prelazite preko usana kako bi izgledalo što prirodnije, bez previše slojeva i linija. Potom nanesite hidrantni balzam sa jačim sjajem. Postupak je gotov za nekoliko minuta, a rezultat će vas oduševiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)