Šminka

Očajna zbog trajne šminke: OBRVE su joj unakažene i posle 4 godine (FOTO)

Iako su mnoge žene srećne pošto su otkrile da mogu ulapšati obrve novim metodama poput mikroblendovanja, ima i onih koje su se pokajale nakon što su se podvrgnule tom tretmanu.

14.08.2022 13:00

Očajna zbog trajne šminke: OBRVE su joj unakažene i posle 4 godine (FOTO)
Printscreen/TikTok/melinatesi

Lepe obrve su želja svake žene i one pronalaze razne načine da bi ih oblikovale i popunile ukoliko su proređene. Zadnji trend koji je nametnut ženama su guste obrve, a na njih su "slabe" mnoge dame te pokušavaju da ih imaju odlazeći na japansko iscrtavanje, mikroblendovanje i druge tretmane. Iako su mnoge od njih izašle srećne iz salona, ima i onih koje nisu zadovoljne krajnjim rezultatima i čije posledice se vide i godinama kasnije.

U svom videu koji je podelila sa korisnicima TikToka jedna devojka je pokazala svoje neprijatno iskustvo koje je doživela, želeći da promeni izgled svojih obrva. Iako su joj se isprva obrve nakon tretmana svidele, vremenom je počela da shvata da je napravila najveću grešku ikada.

Ono sa čime se Melina kasnije suočila su bile obrve potpuno drugačije od njenih prirodnih iz kojih se nazirao narandžasti pigment koji je potpuno odudarao od prirodne boje njenih obrva.

 

 

Devojka je toliko izgubila na samopouzdanju da je počela da koristi šminku kako bi prikrila unakažen izgled. Kasnije se podvrgnula laserskom tretmanu da bi uklonila pigmentaciju, ali pošto ni to nije bilo uspešno, odlučila se konačno za tretman poznat kao Rejuvi. Posle pet godina tretiranja i pokušavanja da ukloni loš rad kozmetičra i dalje se naziru tragovi loše odrađenog posla.

Ovaj tretman služi za uklanjanje tetovaža i pigmenta iz kože, međutim, nije bila sigurna hoće li on pomoći da ukloni pokvareni mikroblejnding i vratiti prethodne obrve.

 

@melinatesi the only reason I’m sharing my story is to help others not make the same mistake! #regret #microbladedbrows #botchedmicroblade #laserremoval #tattooremoval #mystory #dontdoit ♬ original sound - morganwallen

 

Mnoge korisnice ove društvene mreže su se pronašle u ovoj objavi te podelile komentare da su prošle slično kao Melina.

- Da! Ista stvar mi se desila, boja je izašla iznad obrva i sada su one narandžaste.

Drugi su ipak bili zahvalni devojci što je podelila ovo iskustvo sa njima.

- Hvala što ste ovo objavili. Razmišljam da ovo uradim, a vi ste osoba koja mi daje dva puta razlog da razmislim – nadovezala se druga.

- Kao profesionalni stručjak za obrve ne mogu da sakrijem koliko mi je žao što imaš ovakvo iskustvo. Sa mojim klijentima je sve bilo ok. Budi oprezna gde ideš, odnosno kome daješ poverenje – napisala je u komentarima jedna žena.

Melina sada nakon nekoliko laserskih tretmana ima svoje obrve, ali i dalje kao i sve žene pokušava da ih uredi olovkom i šminkom. Ali ako je sudeći po slikama i snimcima i to je bolje od onoga što je doživela.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)