Šminka

SAVRŠENE USNE ZA 5 MINUTA! Ovaj Instagram TRIK će vam pomoći da sijate tokom LETA (VIDEO)

Ukoliko kod kuće imate ruž koji vam baš i ne stoji, iskombinujte ga se ova dva proizvoda i imaćete sočne i punije usne za tili čas!

30.06.2022 21:00

SAVRŠENE USNE ZA 5 MINUTA!  Ovaj Instagram TRIK će vam pomoći da sijate tokom LETA (VIDEO)
instagram/printscreen- bondenavant

Ruževi u boji usana su praktični, jer ne izgedaju napadno kada se nanesu, a kada polako nestaju sa usana, to ne izgleda tako upadljivo. Možete ih popraviti i bez ogledala, a njihovi tonovi su elegantni i diskretni. Ipak, postoje neke nijanse ruževa u boji kože koje ne stoje baš svima. Ukoliko ste omašili svoju idealnu boju, ne odričite se ruža. Portal Srećna Republika vam donosi trik uz koji će vam svaki ruž u boji kože savršeno pristajati.

Naime, neutralni karmini sa braonkastim podtonom ne stoje baš lepo ženama sa izrazito svetlom kožom. Nekada zapravo izgledaju kao da su vam oko usana ostale fleke od čokolade. Ipak, postoji način da i taj ruž iskoristite, a trebaće vam samo 2 stvari - tamnobraon olovka za usne i sjaj ili ulje za usne. Ovu trik je isprobala i Instagram influenserka Ejmi Čeng

Po Ejminom savetu, usne prvo iscrtajte olovkom za usne. Nemojte se uplašiti, olovka će delovati zaista tamno u poređenju sa bojom vaših usana i tena, ali budite strpljive, jer magija tek dolazi. Na usne nanesite ruž i trudite se da njime priđete što je bliže moguće liniji olovke, kako bi se dve boje stopile i kako među njima ne bi ostao vidljivi prelaz. Nakon nanošenja ruža, trebalo bi da se vidi samo tanak trag smeđe olovke.

Na usne nanesite sjaj ili ulje i one će delovati spektakularno. Ovaj trend je bio izuzetno popularan tokom devedesetih godina, kada je skoro svaka dama u svom neseseru imala olovku za usne boje čokolade. Takođe, usne će vam delovati sočnije i punije, zato što ste tamnobraon olovkom postigle efekat konturisanja usana, koji je u trendu već jako dugo.

Iscrtavanjem tamne ivice, punije delove usana prekrivene svetlijim ružem ističemo u prvi plan, a morki efekat sjaja ili ulja na vašim usnama čini da one izgledaju sočnije. Video sa ovim trikom već ima više od 25 hiljada lajkova, stoga obavezno probajte ovu caku i svi će sigurno želeti da znaju tajnu vašeg senzualnog osmeha.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)