Lice

SJAJAN TRIK BEZ FILERA! Povećajte usne uz ovaj piling!

Da li ste isprobali sve načine kako da uvećate svoje usne i date im senzualniji izgled? Možda vam je palo na pamet da posetite stručnjaka koji bi se "pozbavio" njima? Srećna Republika predlaže da se zaustavite i pročitate ovaj tekst, jer možda je ovo idealnije rešenje od svih.

15.05.2022 19:00

SJAJAN TRIK BEZ FILERA! Povećajte usne uz ovaj piling!
unsplash.com

Novi trendovi nametnuli su nove standarde lepote, tako da ćete retko danas videti devojku sa prirodnim tankim usnama. Iako neke pribegavaju korekciji i filerima koji će njihove usne učiniti lepšim i većim, postoje i devojke koje se za izgled svojih usana brinu uz pomoć šminke. Svuda ćete pronaći razne savete kako da ih povećate ili učinite punijim i to uz pomoć karmina, olovke ili sjaja za usne.

Sve je to u redu dok se ne pređe linija preterivanja, pa to ode u neku krajnost i potpuno fizički promenite svoj izgled. To se dešava često sa neprofesionalnim i neiskusnim iscrtavanjem i precrtavanjem usana, pa umesto lepih i senzualnih, dobijete komične usne koje su neproporcionalne vašem licu pa izgledate smešno.

Na društvenim mrežama ćete uglvnom naići na nove savete, neki su dobri za primenu, pokazalo se, dok ima i sumnjiih pa ne treba se olako upuštati u te avanture. Međutim, sada vam predstavljamo sjajan trik za punije usne koji je predstavila Britani Miler, TikTokerka koju na ovoj mreži prati 140.000 pratilaca. 

 

@boxycharm #stitch with @brittanyhm How to get plumped lips instantly! 😱 #howto #boxycharm ♬ Sweet Melody - Little Mix

 

Ova tiktokerka tvrdi da zahvalnost za svoje punije usne duguje prirodnom pilingu koji sama priprema, a sastoji se od: cimeta, šećera, maslinovog i kokosovog ulja. Mešanjem svih sastojaka dobija domaći piling koji je tvrdi efikasan i čini čuda za njene usne. Piling nanosi četkicom za zube na njih i čeka da odstoji 2 minuta, nakon čega ga sklanja maramicom. Rezultat su sočnije i punije usne zahvaljujući cimetu koji ih nadražuje, tako što izvlači krv na površinu i one deluju crvene i punije.

Ovaj trik nije opasan, ukoliko niste alergični na cimet, jer on deluje na prirodan način na usne. Ovo je ipak i prolazno treba naglasiti, jer delovanje nije dugotrajno. Ova tiktokerka daje i drugačije načine da postignete efekat, uz pomoć sjajeva za usne ali i druge savete vezane za šminku i modu.

 

@brittanyhm

My favourite lip plumping hack yet😳🤫👄 ♬ original sound - Brittany Miller

 

Ukoliko ste u krajnjem slučaju za sjajeve, možete ih naći u drogerijama, sa sličnim ili istim sastojcima koji daju efekat punijih usana.  Jedan od sastojaka u sjajevima za punije usne je i biber, koji prirodno i bezbolno "iritira" usne i daje im sočniji efekat.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)