Lice

OVA ŽENA TVRDI DA NE STARI! Ima 50 godina i koristi najneverovatniju stvar za zatezanje kože!

Pedesetogodišnja Ket je žena koja je preko noći postala zvezda TikToka kada je otkrila tajnu svog mladalačkog izgleda.

bySrećna Republika

14.04.2022 19:00

OVA ŽENA TVRDI DA NE STARI! Ima 50 godina i koristi najneverovatniju stvar za zatezanje kože!
Printscreen

Najneverovatniji savet za održavanje mladalačkog izgleda došao je od jedne korisnice TikToka koja je na toj društvenoj mreži otkrila da ima 50 godina, a da joj i pored toga, zahvaljujući jednom triku za održavanje zategnute kože lica, ljudi govore da izgleda kao da ima 30. 

Njeno ime je Ket i ona je bukvalno preko noći postala zvezda kada je sa na desetine hiljada pratilaca odlučila da podeli o kakvoj je tehnici zatezanja reč, naglasivši kako je ona sama koristi od ranih dvadesetih godina, što se i te kako vidi na njenoj koži

Kako je otkrila, sve što je potrebno jeste rolna jednog običnog selotejpa.

- Uzmite četiri komada trake, a zatim jednu od njih zalepite direktno između obrva. Po jednu stavite iznad svake obrve horizontalno, a poslednji komad trake treba da ide horizontalno preko vrha vašeg čela - ispričala je Ket, prenosi Espreso.  

- Pokušajte da što manje menjate mimiku kako ne biste rastezali facu i pravili nepovoljan efekat - naglasila je ona, a evo kako to objašnjava na snimku sa TikToka koji je pregledalo na hiljade ljudi. 

Prema njenim rečima, tehnika koju je upravo prikazala funkcioniše po istom principu kao i botoks, budući da onemogućava mimiku lica od koje u najvećoj meri nastaju bore. Tu je važna činjenica, naglasila je ona, ta što je lepljenje kože svakako bezbednije od ubrizgavanja bilo čega u nju. 

Dok su se mjnogi oduševili savetom pedesetogodišnjakinje, pa čak naveli i kako će ga sigurno primeniti, bilo je i onih koji su je žestoko iskritikovali. 

- Nikada ne bih menjala emocije za lice bez bora - prokomentarisala je jedna žena.

 

Komentari (0)