Lice

BIZARNO ILI GENIJALNO? Evo zašto ova žena svaki drugi dan brije obrve, spominje i VANZEMALJCE!

Amerikanka Lisa izazvala je veliku pažnju na TikToku trendom koji očigledno postaje sve zastupljeniji.

12.06.2022 17:00

BIZARNO ILI GENIJALNO? Evo zašto ova žena svaki drugi dan brije obrve, spominje i VANZEMALJCE!
tiktok/printscreen- _lisaartistry

Većini žena je svakodnevno šminkanje obrva izazovno. Nedostatak vremena da se posvete tom delu lica, nemogućnost da nađu adekvatan proizvod ili nedostatak veštine da popune i oblikuju svoje “morske pijavice” čine da im ovo iskustvo obično postane zamorno ili frustrirajuće. Jedna tiktokerka je našla način da ovom problemu doskoči, a portal Srećna Republika vam predstavlja njeno rešenje za savršene obrve.

Naime, Amerikanka Lisa je šminkerka koja objavljuje svoje videe na društvenoj mreži TikTok. Ona insistira na raznolikosti svog izgleda i čini sve kako bi iz dana u dan mogla da transformiše svoje lice. Ta obožavateljka šminke je u jednom od svojih videa pokazala kako brije obrve, što je šokiralo većinu njenih gledalaca. Ona je objavila snimak uz opis: „Većina vas već zna zašto brijem obrve, ali i dalje dobijam to pitanje pa sam snimila video o tome.”

- Odgovaram na najčešće postavljano pitanje: „Zašto briješ obrve?“ - započela je Lisa svoju priču. 

tiktok/printscreen- _lisaartistry

Lisa bez obrva

Nakon toga je demonstrirala kako se rešava svojih obrva, a da bi to uradila u pomoć joj priskaču uljani čistač za lice i brijač. U natpisu preko videa ona je svoje razloge za rešavanje pitanja obrva taksativno pobrojala. 

- Imam veoma guste dlačice na obrvama zbog čega ih je teško oblikovati, laminirati ili prekriti. Ja sam šminker pa volim da transformišem svoje lice kako želim, a moje prirodne obrve me sprečavaju u tome. Brijem obrve svaki drugi dan. Meni dlačice rastu toliko brzo da ponekad ne mogu ni da postignem da ih obrijem. Ako ste ikada poželeli da obrijete obrve, ovo je vaš znak. One će ponovo izrasti, a vi ćete izgledati kao prelepo vanzemaljsko biće. To je dobitna kombinacija - navela je Lisa i dodala još jedan razlog na listu. 

@_lisaartistry Most of you already know why I shave my brows off, but I still get this question so I made a video about it. 😌 #browless #nobrows #shavedbrows ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

- Popunjavanje obrva zahteva više energije. Morala sam da naučim da cenim svoje lice bez obrva kako bih stekla samopouzdanje u javnosti - istakla je ona. 

tiktok/printscreen- _lisaartistry

Lisa sa iscrtanim obrvama

Lisin video je tek odnedavno na TikToku, ali je brzo postao viralan, pa već sada ima 3,3 miliona pregleda i više od 94 hiljade lajkova. Mnogi su bili iznenađeni kada su ispod snimka počeli da se nižu komentari drugih korisnika ove društvene mreže koji su takođe otkrili da briju obrve, piše portal San

- Uglavnom izbeljujem obrve i brijem njihove krajeve. To je najbolja stvar ikada - napisala je jedna devojka.

Druga korisnica je, takođe, podelila svoje iskustvo. 

- I ja brijem svoje! To mi daje toliko kreativne slobode i čini da se osećam jako samouvereno - otkrila je ona.

Treća gledateljka snimka je iznela poseban zaključak. 

- Ja svoje obrve brijem već dve godine i to je najbolja odluka koju sam ikada donela - napisala je ta samouverena žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)