Odrasli

BIO SAM ODUŠEVLJEN ZUBIMA KOJE SAM URADIO U TURSKOJ, a onda je usledila noćna mora! Mladić otišao u noćni klub i imao šta da vidi!

Mladi Skot je isprva bio oduševljen svojim novim osmehom, ali nakon jednog noćnog provoda promenio mišljenje.

30.11.2022 12:45

BIO SAM ODUŠEVLJEN ZUBIMA KOJE SAM URADIO U TURSKOJ, a onda je usledila noćna mora! Mladić otišao u noćni klub i imao šta da vidi!
Printscreen Instagram/@nscottduxbury

Tiktoker po imenu Skot pridružio se hordi ljudi koji sve češće odlaze u Tursku po blistavo beli osmeh, ne pitajući za cenu. Za razliku od mnogih koji se vraćaju očajni i sa uništenim vilicama, Skot je bio zadovoljan svojim novim osmehom, ali samo u prvim trenucima. 

Naime, kako je sam priznao, sve je bilo u redu dok nije otišao u noćni klub i šokirao se kad je video svoje zube da bukvalno svetle u mraku, što je, kako je kasnije istakao, izgledalo groteskno i krajnje izveštačeno. Da stvar bude jezivija, mnogo su više došli do izražaja, pa su izgledali glomazno.     

Šokantan snimak na TikToku 

Skot, koji je inače striper po zanimanju, podelio je na TikToku snimak svojih blještavo belih zuba, koji su svetle u mraku noćnog kluba. Zubi su blještali svaki put kad bi se osmehnuo, što je izazvalo salve smeha među njegovim prijateljima.

Drugari su ga zadirkivali da uopšte ne mora da kaže da je bio u Turskoj, dovoljno je da se osmehne i svima je sve jasno. Na kraju se čak i Skot našalio na račun svojih svetlećih zuba.

- Nisam imao pojma da su ovako ekstremno beli sve dok nisam došao u noćni klub. Na dnevnom svetlu deluju normalno - kazao je Skot i priznao kako stvarno nije očekivao takav epilog intervencije koja je, inače, ljudima sa Zapada mnogo finansijski pristupačnija u Turskoj nego da je rade u svojim matičnim zemljama.   

Urnebesni komentari

Usledili su brojni urnebesni komentari na TikToku.

- Tvoji zubi su svetliji od moje budućnosti - 

- Radio sam 32 godine kao stomatolog, ali ovako nešto nikad nisam video. Ovo je urnebesno! - 

- Pozvaću te da mi svetliš u mraku ako bude restrikcija struje ove zime - 

- Ja se nikad više ne bih osmehnuo - bili su samo neki od komentara na popularnoj društvenoj mreži.

Bilo je i onih koji su se dosetili pa su Skota uporedili Rosom, junakom iz čuvene serije "Prijatelji" iz devedesetih godina. Naime, u jednoj epizodi Ros je išao na izbeljivanje zuba, ali je preterao na tretmanu, pa su mu zubi svetleli u mraku. 

- Ros, jesi li to ti? - šaljivo je upitao jedan od Skotovih pratilaca na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Dragi zeka

29.11.2022 19:37

Samo neka izbegava lokale sa ultraljubičastim svetlom (to su one lampe što se nalaze u svetiljkama za uništavanje insekata) i sve će biti u redu. Neki lokali ih koriste zato što daju specifičnu vrstu osvetljenja i neke boje ističu, a neke potamnjuju.

Sale

30.11.2022 07:27

Pa to je takva vrsta materijala koja svetli pod uv svetlom. I da je radio u USA isto bi bilo

Mima

30.11.2022 09:22

Gde god da je radio zube, ovako bi svetleli zbog svetla. Cista glupost, narocito komentar ovog "stomatologa"