Lice

Kupila sam veštačke zube za 230 evra! POGLEDAJTE NA ŠTA LIČIM! (VIDEO)

Iako je bila zadovoljna svojim zubima, Keli Krosvejt je odlučila da malo eksperimentiše i vidi da li bi nešto na njima menjala. Naručila je "probnu verziju" koja ju je koštala 230 evra, a dobila zube sa kojima liči na konja.

20.06.2022 11:05

Kupila sam veštačke zube za 230 evra! POGLEDAJTE NA ŠTA LIČIM! (VIDEO)
Printscreen/Youtube/Caters Video

Mnoge dame su zarad lepote spremne sve, naročito da eksperimentišu i vide kako bi na njima nešto novo izgledalo, čak i novi zubi. Ne govorimo ovde o pravim zubima, već tzv. „lažnjacima“, odnosno fasetama, koje se mogu naručiti vrlo lako putem interneta.

Za to zadovoljstvo ne mora da sei zdvoji veliki novac, ali ponekad čak i da su manje para izdvojile, bude im žao kad vide šta su dobile. Iako u ovom slučaju jedna žena za nove furnire za zube nije morala da izdvoji veliki novac, ostala je šokirana onim što je dobila.

Keli Krosvejt iz Lidsa, u Zapadnom Jorku, estetičarka po struci, želela je nove zube, barem privremene. Naručila ih je preko Interneta za 230 evra, želeći da isproba kako bi izgledale pre pravih faseta koje je planirala za svoje zube.

Printscreen/Youtube/Caters Video

Iako je naglasila da ne želi "konjske zube" Keli je to dobila

Keli je jasno naglasila da ne želi konjske zube, niti zube koji odudaraju od njenog uobičajenog izgleda, međutim, dobila je upravo takve furnire za svoje zube.

U snimku koji kruži internetom mlada žena se neprestano i histerično smeje, jer ju je očigledno prilično iznenadio i nasmejao izgled ovih lažnih zuba koje je kupila. Oni ne samo da su neprirodnog i čudnog izgleda, već su i plavičasto bele boje, što odudara od prirodne boje kostiju, a kako je i ona sama rekla, više liče na konjsku vilicu.

- Želela sam da isprobam furnire pre nego što dobijem pravu ponudu. Moji zubi zapravo nisu loši, ali želela sam da vidim kako bi izgledali sa fasetama – rekla je Keli.

Snimajući se kamerom, pokušavala je da izgovori neke rečenice, što joj je bilo prilično teško zbog šuškanja i drugačijeg zvuka koji su veštački zubi proizvodili. Njoj je to bilo beskrajno smešno i rekla je da je i nju i njene prijatelje nasmejao ovaj eksperiment. Shvativši da joj to ne treba, kaže da se na kraju ipak nije odlučila na realne fasete.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Dragi zeka

20.06.2022 12:49

Naravno da zubi koji se stavljaju preko postojećih zuba ne mogu da izgledaju realno kao prave navlake ili zubi koji se usađuju u kost. Isto tako, potrebno je nekoliko dana da se osoba navikne na nove zube. I na kraju, zubi upošte ne izgledaju loše.

Zoran

30.11.2022 10:39

Zavisi i ko ti radi vestacke zube. Imam ih preko 15 godina i ne da sam zadovoljan nego prezadovoljan. Da skratim zivot mi se iz korena na bolje promenio sa vestackim zubima.