Odrasli

Ispunili su mi želju da KONAČNO DOBIJEM SVOJ TURSKI OSMEH! Ova devojka zaprepastila je svet!

Mlada Britanka koja je poput mnogih drugih žena iz Ujedinjenog Kraljevstva želela da se ulepša, preživela je pakao, ali na kraju ipak tvrdi da je sebi ispunila san.

19.07.2022 14:00

Ispunili su mi želju da KONAČNO DOBIJEM SVOJ TURSKI OSMEH! Ova devojka zaprepastila je svet!
Printscreen Tik Tok/@anya.bfx

Poslednjih godina mnoge devojke i žene iz celog sveta odlaze u Tursku na ulepšavanje. S namerom da ugradi nove krunice, tačnije vinire, Britanka Anja (19) takođe je odlučila da ode put Turske kako bi se sredila jer je celog života sanjala da ima bele zube poput bisera, piše engleski San.

Umesto da intervenciju uradi u svojoj zemlji, Anja je po ugledu na druge devojke s društvenih mreža otputovala  u inostranstvo jer je bila oduševljena ženama koje se sa prelepim osmehom vraćaju iz Turske. Spakovala je kofere i u maju otputovala u tu zemlju na stomatološku intervenciju, oduševljena što će sve platiti triput manje nego što bi za isti postupak morala da izdvoji u svojoj zemlji. 

Međutim, turski stručnjak joj je prvo izbrusio zube i od njih joj je bukvalno napravio čačkalice kako bi mogao da navuče vinire. Iako se ta tehnika ranije tako izvodila, sada je načinjen veliki napredak i nije potrebno da se zubna gleđ prirodnih zuba toliko uništava. Čini se, međutim, da je klinika na koju je Anja otišla, i dalje sprovodila tretman na "staromodan" način. Ne znajući šta je mogla da očekuje, mlada Britanka je otkrila da ju je više od brušenja njenih zuba iznenadila činjenica koliko ju je to bolelo. 

- Mislila sam da neće biti tako, a doživela sam najveću bol u životu. Lagali su svi kad su rekli da neće boleti - priznala je Anja na TikToku uz snimak čačkalica-zuba kojim je zaprepastila svet. 

Njeni pratioci na društvenim mrežama bili su šokirani.

- Auuu, ne, šta ti se dogodilo devojko - bio je zaprepašćen jedan njen pratilac.

- Zažalićeš - poručio je drugi.

- I ja sam uradila isto i moram priznati da je bilo traumatično. Nisam bila spremna na tu količinu bola - napisala je još jedna devojka koja je po svemu sudeći prošla isto.

Oglasila se i jedna koja radi kao stomatološka sestra , pa je objasnila o čemu se radi.

- Radim kao stomatološka sestra i veruj mi da ćeš za nekoliko godina potrošiti na hiljade evra na korenske kanale i implantate - poručila je ona mladoj Anji.

@anya.bfx just wanted to show off my fit tbf❤️‍🔥 #fyp #viral ♬ original sound - Ry🤍 .

Međutim, nakon prvobitnog šoka zbog činjenice da je malte ne ostala bez svojih prirodnih zuba, Anja ne krije da je sada zadovoljna rezultatima procedure i da je konačno dobila osmeh o kom je sanjala. To je dodatno razljutilo njene pratilace koji su joj poručili da je gadno pogrešila jer svoju zubnu gleđ nikada neće moći da povrati. 

- Prirodno jer ipak najlepše, ne moramo svi da imamo blistavo bele zube. Verujem da ćeš se brzo pokajati - naglasio je jedan od njenih pratilaca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)