Odrasli

IŠLA SAM U TURSKU PO HOLIVUDSKI OSMEH, A VRATILA SAM SE KAO NAKAZA! Potresna ispovest britanske lepotice!

Amanda Tarner podelila je sa čitavim svetom svoje jezivo iskustvo i apelovala na sve ljude da budu oprezni kada žele nešto da promene na svom fizičkom izgledu.

02.05.2022 10:00

IŠLA SAM U TURSKU PO HOLIVUDSKI OSMEH, A VRATILA SAM SE KAO NAKAZA! Potresna ispovest britanske lepotice!
Printscreen

Lepe usne, zubi i osmeh u današnje vreme su postali imperativ i ljudi putuju hiljadama kilometara daleko kako bi dobili novi izgled pomoću lekara na nekim od prestižnih klinika. Međutim, mnogi budu namamljeni i prevareni jeftinim ponudama koje se kreću i do 70 odsto niže nego u drugim zemljama, pa ne proveravajući detaljno i ne čitajući recenzije, oni se kućama vrate s veoma neprijatnim iskustvom.

To se dogodilo i jednoj ženi iz Severne Irske po imenu Amanda Tarner koja je na TikTok platformi podelila kako je sve krenulo po zlu kada je otišla da sredi zube na klinici u turskom gradu Istanbulu. U neslužbenoj prepisci koju je obavila sa osobljem klinike preko Vocapa, Amanda je odletela u Tursku po nove krunice, razmišljajući o tome kako će dobiti najlepši holivudski osmeh koji su joj obećali.

@amandaturner1809

Holywood smike gone wrong! Karatdent Istanbul! Do not use this clinic, they change your treatment plan without even telling you! Absolute Disaster🦷🚫👎 ♬ original sound - Amanda Turner

Iako je sve dogovorilla preko telefona i rečeno joj je da u cenu tretmana ulazi i hotel sa 4 zvezdice i besplatan prevoz sa aerodroma, Amanda se veoma brzo pokajala što je uopšte krenula na put.

U svojoj priči koju je objavila na društvenoj mreži TikTok iznela je šokantne detalje. Stomatolozi su uradili posao izuzetno loše, njeni zubi su bili ekstremno izbrušeni da bi se na njih navukle krunice, a usne natečene i bolne. Da stvar bude gora, ona je sve vreme trpela nesnosne bolove je, kako jer otkrila, nije dobila adekvatnu anesteziju pre nego što joj je skinut sloj zubne gleđi.

Zahtevala je dodatne injekcije, a ono što je usledilo bilo je još gore.

@amandaturner1809 This is how I was left all last week no temps on and in a lot of discomfort I don’t think I have ever looked as ugly😂 it was brutal, wasn’t properly froze to begin with, I was body popping in pain, and crying my eyes out, I had to literally beg for more injections to numb me. By telling my story I hope to make other aware of just how wrong this can go. I should never have been left without temps and this is all playing a part in why I am in as much pain as I now am. It’s not worth it #fyp ♬ original sound - Amanda Turner

Stomatolog koji joj je radio zube je neposredno pre tretmana dodirnuo svoj telefon i na taj način joj stvorio rizik od kontaminacije. Žalila se da ima strašne bolove i da se zaustave sa radom, ali oni je nisu poslušali.

Printscreen/TikTok/amandaturner1809

Amanda sada ima lepe zube i neprijatno iskustvo je iza nje

Iako je Amanda išla na "prepravku tuđeg rada" i sada su njeni zubi biserno beli s novim krunicama, onakaže da nedelju dana zbog bolova koje je trpela nije ništa jela. 

Na pojedinim snimcima gde verovatno nije prošlo mnogo vremena od "tretmana“, Britanka jedva govori.

- Imala sam osećaj da ću svaki zub ugraditi pojedinačno - napisala je ona u objavi i rekla da se nada da će razviti svest kod drugih, koji bi hteli ulepšavanje, da stvari mogu da krene i naopako i da je zato neophodno o svemu dobro razmisliti.

Bilo je raznih komentara na njen vieo - od onih kojima je žao zbog prevare koju je doživela, do onih koji su nju krivili, rekavši da je alarm trebalo da joj bude činjenica da se sa lekarima samo čula preko Vocapa. 

BONUS VIDEO:

                                                          

                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)