Zanimljivosti

PROŠLE GODINE JE BILA ŠVORC DANAS JE MILIONERKA: Beka otkrila tajnu kako se obogatila za samo 11 meseci ali i šta joj zameraju (VIDEO)

Ona je maher u oblasti digitalnog marketinga, a proslavila se video klipovima na društvenim mrežama, pa sad besplatno deli savete.

24.09.2023 13:00

PROŠLE GODINE JE BILA ŠVORC DANAS JE MILIONERKA: Beka otkrila tajnu kako se obogatila za samo 11 meseci ali i šta joj zameraju (VIDEO)
Tiktok-makemoneywbeccao

Beka Dankin (28) je influenserka koja zahvaljujući digitalnom marketingu zarađuje više od 9.000 evra dnevno. Ona je za nepunih godinu dana zaradila neverovatna dva miliona evra.

Kako je ispričala Beka, ona je pre samo 11 meseci bukvalno bila švorc. Nije imala novca a uz to je i samohrana majka devojčice (9) koju je dobila vrlo mlada. Kako nije imala šta da izgubi, počela je da objavljuje sadržaje na društvenim mrežama i da se bavi digitalnim marketingom. Ovaj posao joj je doneo veliki broj pratilaca na Tik-toku i saradnju sa brojnim brendovima, pa sada može da uživa u luksuzu. 

Beka je objasnila da nije ipak sve tako bajkovito i da milione nije zaradila pukim postavljanjem klipova na Tik-tok, već da je presudno bilo njeno poznavanje digitalnog marketinga. Ona je rekla da joj mnogi ne veruju da je milionerka zato što ne objavljuje klipove svog glamurozanog života, što inače rade žene koje dođu do novca.

- Mnogi mi zameraju što ne izgledam kao milionerka već kao bilo koja druga obična žena. Pratioci su mi poručili da ličim na “veliki hodajući haos”, a ne na ženu koja ima milione. To što sam zaradila bogatstvo me nije promenilo. Meni je mnogo važnije isplatim sve račune, prištim ćerki neko zadovoljstvo, da odemo n aputovanje ili kupim auto nego da se razbacujem parama - iskrena je bila ona. 

@makemoneywbecca3 Replying to @lisalynne920 if i had to start over, this is exactly what i would do. This is the same exact process that has made me 1.8 million dollars in 11 months! #bestlegitsidehustlesin2023 #sidehustle #sidehustleforbeginners ♬ original sound - How To Make Money Online

Beka se našalila na račun negativnih komentara na mrežama pa je snimila duhovit video snimak. Na početku video klipa ona se pojavljuje u kućnom izdanju bez trunke šminke, vezane kose i u majici na brtele. Pošto vidi komentar da ne izgleda kao milionerka, ona se izvinjava i zamoli pratioce da sačekaju minut, a potom sledi tranformacija.

Kako bi “ušla u ulogu” milionerke ova duhovita žena navija kosu, šminka se, oblači elegantno poslovno odelo, stavlja skupu narukvicu, roleks sat, markiranu torbu i slika se pored svog belog mercedesa.

@makemoneywbecca3

Is that better? 😂 No but seriously…what does that even mean? The fact that I look like a hot mess most of the time should prove to you one thing…that ANYONE can do this. You don’t need to go out and buy a new wardrobe to start digital marketing. Record yourself in your pajamas cooking dinner. That’s what I do half the time! I was broke as a joke when I started this 11 months ago…now here I am 1.8 million dollars later and I still don’t know how to “look like a millionaire” Just get started ✅👋🏻 🚨Head on over to the top of my profile. It has my free ebook that walks you through exactly how to get started as well as a link to the same training course that I took! ‼️ ♬ original sound - Kessler

Iako mnogi veruju da živi glamurozno, ona priznaje da i dalje snima i radi onlajn u pidžami.

- Ja sam i dalje najveći deo dana u pidžami i pored šporeta, a to sam radila i kada sam bila švorc. Jednoga dana sam došla na ideju da se bar usnimim dok u pidžami pripremam večeru. Imala sam ludu sreću da se to ljudima dopalo i da su moji klipovi postali gledani na društvenim mrežama. E tu je na scenu stupilo moje znaje iz digitalnog marketinga koje je odiglalo ključnu ulogu. Sada dnevno zarađujem više od 9.000 evra, a radim svega tri sata. Velika je privilegija što mogu da radim sa Maldiva, Havaja ili iz Diznilenda. Htela sam samo da skrenem pažnju svima, da ako sam ja uspela u ovome i iz totalne besparice postala milionerka, to može svako, samo ako veruje u ono što radite i uz malo sreće - objasnila je Dankinova, a pisao je britanski San.

@makemoneywbeccao Replying to @_sararitmik take notes! This is exactly how ive made 1.6 million dollars in 9 months! #quickmoney #makemoneyonline #sidehustle ♬ original sound - Make money with Marian

BONUS VIDEO:

Komentari (0)