Zanimljivosti

ŽURKA IZ NOĆNE MORE: Barbi milionerka otkrila detalje iz vile Hjua Hefnera, tada ga je poslednji put videla (FOTO)

Marsela Iglesijas samozvana kraljica Holivuda danas uživa u milionima i brojnim plastičnim operacijama.

20.04.2023 21:00

ŽURKA IZ NOĆNE MORE:  Barbi milionerka otkrila detalje iz vile Hjua Hefnera,  tada ga je  poslednji put videla (FOTO)
Printscreen Instagram/marcelaiglesiashollywood

Marsela Iglesijas (40) samozvana kraljica Holivuda rodom iz Argentine postala je  "Barbi milionerka". Ona se obogatila na spreju za sunčanje i jedna je od prvih žena u Los Anđelesu koja je nudila ovu uslugu. Već godinama neguje imidž Barbike pa je često zovu i ljudskom lutkom zbog brojnih plastičnih operacija koje je imala na licu i telu. Ova plavuša bujnog poprsja bila je i gost u vili Hjua Hefnera vlasnika "Plejboja" i to godinu dana pre njegove smrti.

Žurka u Plejboj vili

Marsela nije ni sanjala da će ikad uspeti da uđe u čuvenu vilu.

- Nisam bila model, niti sam poznavala nikog od njih ali sam ipak uspela da uđem u Plejboj vilu. Bilo je zaista sjajno, hrana i piće su bili vrhunski i potpuno besplatni. Svi su plesali i zaista je bilo kul - prisetila je ona u ispovesti za Dejli Star.

Tokom žurke upoznala je i Hju Hefnera ne sluteći da će to biti prvi i poslednji susret s njim. Godinu dana kasnije on je umro.

- Upoznala sam Hju Hefnera i slikala sam se s njim. Fotografisala sam se i sa tada poznatim Plejboj zečicama kao što su Holi, Bridžit, Indira i svi su bili izuzetno fini prema meni. Zahvalna sam što sam tad upoznala Hjua jer je on godinu dana kasnije preminuo - dodala je Marsela.

Prema njenim rečima tu žurku u Plejboj vili zauvek će pamtiti.

- Tema je bila žurka iz noćne more tako da su svi bili u kostimima. Nisam ulazila u kuću da vidim šta rade u spavaćim sobama zato što mi je bilo zanimljivije napolju. U bašti je bio ogroman šator i treštala je muzika koju je puštao DJ, a ketering sa hranom i pićem je bio najbolji koji sam ikad videla. Mogli ste da jedete i pijete šta god poželite- rekla je Marsela.

Radila i po tri posla

Za sebe kaže da je oduvek bila izuzetno vredna i da je radila i po tri posla kako bi mogla da izdržava svoju porodicu. 

- Znala sam da mi je suđeno da postanem nešto više, da budem žena kakva sam danas i stvorim svoje carstvo - ispriča je ona.

Marsela se prisetila i kako je započela sa biznisom koji će joj doneti milione.
- Imala sam prijateljicu koja je bila model i imala je agenciju. Sećam se da mi je u jednom trenutku rekla: "Marsela drugarice, poptreban nam je sprej za sunčanje. Želimo preplanule modele organizuj sve i ostani na našoj žurci - prisetila se ona kako je ušla u biznis.

Posao je krenuo uzlaznom linijom a ona je zarađeni novac nastavila da ulaže. Danas je osnivač i izvršni direktor agencije koja otkriva talente i promoviše životni stil "Plastični Holivud", ali ulaže i u nekretnine jer je to najsigurnija investicija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)