Ispovesti

DA LI STE IKADA VIDELI OVAKVU PLEJBOJ ZEČICU? Gospođica Čeri se ne depilira, ne koristi dezodorans, a ovo su njeni razlozi za takav život! (FOTO)

Gospođica Čeri postala je zvezda interneta zbog načina na koji neguje ili bolje rečeno, ne neguje svoje telo, a kako tvrdi, zbog toga je zaradila šestocifrenu cifru.

09.10.2022 18:01

DA LI STE IKADA VIDELI OVAKVU PLEJBOJ ZEČICU? Gospođica Čeri se ne depilira, ne koristi dezodorans, a ovo su njeni razlozi za takav život! (FOTO)
instagram/cherryactress

Doba interneta donelo je mnogo dobrog čovečanstvu i sa tim se svi možemo složiti. Međutim, pojedinci su dostupnost informacija preozbiljno shvatili, te sa javnošću dele i šta treba i šta ne treba. Jedna od takvih je devojka koja sebe naziva gospođica Čeri. 

Putem Instagrama ona je rešila da promoviše svoj, blago rečeno, neobični životni stil. Naime, ona ne ide na depilaciju, te svoje intimne dlačice brižljivo uzgaja i ponosno ih pokazuje. Bilo da su u pitanju one u predelu intimne regije ili u pazdušnoj, Čeri je rešila da se odrekne svih pogodnosti za njihovo uklanjanje na koje su žene čekale stolećima. 

Međutim, nije samo to upitno kod Čerinog načina života. Ona ujedno ne koristi ni druga sredstva za higijenu, poput dezodoransa. 

Uprkos svemu tome, zahvaljujući raznim fetišistima Čeri je uspela da stekne veliku slavu. I to ne samo slavu, već i novac. Zbog toga je u jednom danu odlučila da napusti posao koji je imala, ali i fakultet, te danas živi od objavljivanja svojih fotografija na Instagramu. Pojedine kompanije čak je angažuju i za svog modela što je još jedan izvor njene zarade. Na Instagramu njene objave prati oko 40.000 ljudi.

Čeri ne promoviše samo takav "prirodni" stil života, već je to podigla na viši nivo. Naravno, odlučila je da igra na kartu seksepila. Ona se fotografiše u veoma izazovnim pozama, sa minimalno garderobe, u seksi kostimima i s drugim provokativnim sadržajem. Gospođici Čeri ne smeta ni višak kilograma kog nesumnjivo ima, već ponosno pokazuje svaku svoju nesavršenost.

Zbog svega toga Čeri je često na udaru javnosti, te je u komentarima na društvenim mrežama nimalo ne štede.

-  Obrij to s*****, odvratna ti, ovo mora da je muško, treba ti britva, umrećeš sama... To su samo neke od poruka koje mi ljudi ostavljaju ispod objava - rekla je Čeri za Dejli Star.

Ta instagram zvezda imala je objašnjenje zbog čega je toliko napadaju.

Na Internetu nema kočnice pristojnosti u komunikaciji, pogotovo ako ste žena koja se protivi zapadnim standardima lepote - sigurna je u sebe ta neobična mlada žena.

Mnogi smatraju da Čeri zapravo ne podržava takav način života iz nekih viših uverenja, već samo zbog zarade. Razlog za takvu sumnju je to što urednim održava svoje obrve koje lepo oblikuje pincetom.

- Dlačice rastu gotovo svima i niko ne treba da oseća pritisak da ih obrije samo da bi odgovarao društvenom standardu. Najviše što danas radim na uklanjanju dlačica jeste to što obrve oblikujem pincetom. Svako sa svojim telom može da radi šta god želi. Sada kad sam zahvaljujući dlačicama zaradila šestocifrenu cifru i kad sam sigurna u sebe, ne zanimaju me ružni komentari. Ponekad se smejem koliko su glupi - poručila je samouvereno gospođica Čeri.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)