Zanimljivosti

SKINULA SE POZNATA SPORTISKINJA, SVE GORI! Fanovi u transu, da li je ona najlepša žena na svetu? (FOTO)

Golferka Pejdž Spiranac našla se u bikiniju na naslovnoj strani kalendara za narednu godinu kao najseksepilnija žena na svetu.

07.10.2022 20:01

SKINULA SE POZNATA SPORTISKINJA, SVE GORI! Fanovi u transu, da li je ona najlepša žena na svetu? (FOTO)
Instagram

Fanovi popularne sportiskinje dugo su očekivali kalendar sa njenim provokativnim fotografijama i ona je konačno tu njihovu želju pretvorila u stvarnost.   

U oskudnom bikiniju na naslovnoj strani kalendara, Pejdž Spiranac već nagoveštava da njene fanove unutra očekuje zaista "vruć sadržaj". Time je dala povoda svojim poštovaocima širom sveta da za njen kalendar plate 22 funte (oko 25 evra). 

- Kalendar je sada u prodaji. Ovo je bio zaista poseban projekat za mene kojem sam se u potpunosti posvetila. Sama sam našla prostor za fotografisanje, našminkala se, odabrala stajling za svaku fotografiju. Najzanimljivije od svega je to što me je fotografisala upravo moja mama. Na snimaju smo bile samo nas dve. Nadam se da ćete uživati u kalendaru i trudu koji smo u njega uložile - poručila je Pejdž.

Amerikanka čije je prezime s ovih prostora i za koju hrvatski mediji vole da govore da je "njihove gore list", jedna je od najpopularnijih profesionalnih golferki na svetu. Mnogi je smatraju i jednom od najlepših sportistkinja na planeti. Poznata je i po tome što se ne libi da jasno kaže šta misli, a to je neretko dovodi u neprilike.

Takva situacija dogodila kada je komentarisala fotografiju svog kolege na kojoj je on bez majice i samo u šortsu. 

"Greg ajkula Norman. Mada... Pre je morski pas čekićar - napisala je Pejdž drsko aludirajući na ono što se ocrtava sportisiti ispod šortsa mišićavog dase.

Tada su je u komentarima na društvenim mrežama napali da nije u redu da se ona buni kada muškarci komentarišu njene obnažene fotografije, a da sada ona to isto radi. Međutim, lepotica je ipak i tada ušla u burnu raspravu i branila svoje stavove.0

- Stalno dobijam takve komentare. Želim da bude jasno da se nikada nisam i nikada neću žaliti u vezi sa tim. Samo me nemojte nazivati dro*om ili ku**om i to samo zbog majica koje volim da nosim. Dakle, Greg Norman objavi fotografiju bez majice, na kojoj mu je jasno vidljiv polni organ, i dobije pohvale što ima veliki penis. Žena s velikim grudima objavi sliku u bikiniju i veliki broj komentara ide u smeru kako je ona dr*lja i kako samo privlači pažnju - napisala je u odgovoru jednom od korisnika Instagrama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)