Zanimljivosti

OVA AMAZONKA ZALUDELA JE CEO SVET! Natalija je trostruko jača od svog muža, a ovo je njena tajna zbog koje je svi osuđuju! (FOTO)

Ruska bodibilderka Natalija Kuznjecova, koja se predstavlja kao Amazonka, glavna je tema poslednjih dana nakon njenog boravka u Crnoj Gori, a detalji o privatnom životu te snagatorke tek će vas iznenaditi.

02.10.2022 15:01

OVA AMAZONKA ZALUDELA JE CEO SVET! Natalija je trostruko jača od svog muža, a ovo je njena tajna zbog koje je svi osuđuju! (FOTO)
instagram.com/NataliyaKuznetsova

Bodibilderka Natalija Kuznjecova, koja se predstavlja kao Amazonka, ima 31 godinu i veoma je uspešna u sportu kojim se bavi. Ipak, njen izgled snagatora nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Natalija je javnosti na Balkanu postala poznata kada je nedavno učestvovala na takmičenju u Crnoj Gori. Nikome nije mogla da promakne ta gorostasna dama.

Natalija je imala samo 14 godina kada se upustila u oblikovanje tela i postizanje cilja da izgleda ovako kao danas. Kako je jednom prilikom objasnila, ranije je bila premršava, imala je samo 40 kilograma. Toliko danas teži samo njen biceps. 

- Sada mi težina varira od 92 do 95 kilograma. Maksimalni obim mojih ruku je 49 centimetara, nogu 76,5 centimetara, a grudi 128 centimetara - otkrila je bodibilderka.

Natalija pored masivnih mišića ne želi da zapostavi ni svoju ženstvenu stranu. Ona se tako uvek u javnosti pojavljuje maksimalno sređena, našminkana i sa isfeniranom kosom. Ne preza ni od toga da bude izuzetno provokativno obučena. To se može videti i na njenom profilu na Instagramu gde ima oko milion pratilaca. Natalija ima i silikone u usnama, bujne grudi i uvek izmanikirane nokte. 

Oni kojima je ova snažna žena zapala za oko, slede loše vesti. Kuznjecova je već godinama u srećnom braku sa suprugom Vladislavom. Iako i on vodi računa o svom izgledu, te mu teretana nije strana, svi ćemo se složiti sa tim da Natalija ima duplo veće mišiće od njega. Njima to, međutim, očigledno ne smeta, te više od deceniju uživaju u ljubavnoj sreći. 

instagram.com/NataliyaKuznetsova

Natalija i Vladislav Kuznjecov

Kako njoj ne smeta to što je jača od supruga, tako ni njemu ne smeta što Natalija ima profil na Only Fans platformi, te drugi muškarci plaćaju da vide njen uzbudljiv sadržaj koji tamo deli. Sve u svemu, jedna bračna idila. A i ko bi smeo da joj se zameri ili nešto prigovori?

instagram.com/NataliyaKuznetsova

Natalija ima duplo više mišiča od supruga

Kada je reč o impozantnim mišićima ove Ruskinje, ona je otkrila da nije sve postigla napornim vežbanjem i ishranom. Natalija priznaje da koristi steroide i blokere estrogena kako bi postigla rezultate, ali naglašava da takmičenja na kojima učestvuje ne testiraju na takve supstance, pa je sve po pravilima. Ipak, to joj mnogi fanovi zameraju, iako je svima već na prvi pogled jasno da bi ovakav izgled bez bilo kakvih supstanci mogao da postigne i neki muškarac, a kamoli žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)