Ispovesti

SVEŠTENIČKU ODORU ZAMENILA EROTIKOM! Nikol je napustila crkvu i sad zarađuje na stotine hiljada dolara! (FOTO)

Nikol Mičel iz Kalifornije majka je troje dece, i tvrdi da nakon promene profesije nikad nije bila zadovoljnija svojim životom. Ipak, priznaje da svojim mališanima nije otkrila čime se bavi.

04.10.2022 13:01

SVEŠTENIČKU ODORU ZAMENILA EROTIKOM! Nikol je napustila crkvu i sad zarađuje na stotine hiljada dolara! (FOTO)
instagram

Nikol Mičel iz Kalifornije odrasla je u strogoj baptističkoj porodici i školovala se za poglavara svoje hršćanske zajednice. Me]utim, jednog dana je odlučila da napusti to zanimanje i posveti se nečemu sasvim drugačijem.  

Nikol je shvatila da njeno mesto više nije u ckrvenoj zajednici jer je otkrila da je biseksualna. Nakon prvobitnog šoka celokupne javnosti, budući da je odlučila da ljudima javno kaže o čemu se radi, usledio je još jedan. Ona je, naime, rešila da se posveti ostvarenju svog tajnog sna da postane erotska plesačica.  Danas ima profil na platformi OnlyFans, skoro 100.000 pratilaca na Instagramu i zarađuje od objavljivanja erotskog sadržaja. 

- Uvek sam bila deo crkve i činila sam sve što sam mogla da ispunim svoj poziv, sve dok nisam osetila da tamo više ne pripadam. Pripadam kvir-zajednici, a moja crkva to nije prihvatala. Imala sam razne želje i odlučila sam napokon da zakoračim u nepoznato i vidim kuda će me odvesti. A odvelo me je ovde i jako sam zahvalna na tome - objasnila je Nikol, piše Dejli mejl.

Ta lepotica ima troje dece, a sa suprugom Džonom je bila u braku duže od 7 godina. Kada je otkrila da je biseksualna, njen suprug je nije osuđivao, već je prihvatio takvom kakva jeste. 

- Džon je predivan čovek. On je bio prva osoba kojoj sam otkrila svoju seksualnost i dao mi je punu podršku. Oduvek me je podržavao u mojim odlukama - naglasila je Nikol. 

Mnoge je zanimalo kako su se njene životne odluke odrazile i na njeno troje dece. Ona je njima objasnila čime se bavi, s tim što je znatno ulepšala svarnost. Za njenu decu ona je model.

Mislim da, kao i svaki roditelj, želim najbolje za svoju decu i nikada im ne bih naudila na bilo koji način. Znaju da se bavim modelingom. Mislim da će se, kada budu stariji i vide moj rad, slatko nasmejati tome - komentariše ponosno Nikol. 

Mičelova se ne libi da otkrije i finansijki aspekt promene profesije. Kako objašnjava, nekada je zarađivala 60.000 dolara godišnje, dok je danas ta cifra porasla na 700.000 dolara . U više od 25 država stekla je popularnost i kako kaže, ne može biti zadovoljnija svojim životom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)