Ispovesti

MUŠKARCI PLAĆAJU NA HILJADE EVRA DA IH ONA DODIRUJE! Gospođica Robinson otkriva šta sve radi klijentima koji čekaju u redu za njenu seansu! (VIDEO)

Atraktivna crnka predstavlja se kao ekspert za maženje i svoje seanse naplaćuje od 250 do 800 evra, a klijenti su joj uglavnom muškarci.

03.10.2022 09:05

MUŠKARCI PLAĆAJU NA HILJADE EVRA DA IH ONA DODIRUJE! Gospođica Robinson otkriva  šta sve radi klijentima koji čekaju u redu za njenu seansu! (VIDEO)
instagram.com/missy Robinson

Čuli smo za različite tipove erotskih masaža, međutim, novi fenomen osvojio je svet. Naime, izvesna dama koja se predstavlja kao gospođica Robinson, razvila je posao terapije maženja. Verovatno je i vama prva pomisao da se to nimalo ne razlikuje od erotskih masaža ili nečeg mnogo eksplicitnijeg.

Ipak, ta atraktivna crnka tvrdi da njen posao nije takav i da u njemu nema ničeg seksualnog, samo čista emocija. Terapijom maženja zarađuje i po nekoliko hiljada evra dnevno, zavisno od broja klijenata. Jednostatnu seansu naplaćuje oko 250 evra, dok dvosatnu procenjuje na oko 800. Složićete se da je zaista unosan posao

Na sastanke dolazi s knjigom u kojoj se nalazi 99 vrsta maženja, koliko ih ona i nudi, a klijenti mogu odabrati koju god žele.

- Svima su nam potrebni zagrljaji svakog dana, to je ključ našeg opstanka. Kažu da su nam potrebna četiri zagrljaja dnevno da bismo preživeli, šest da bismo održali nivo sreće i osam da bismo "procvetali" - objasnila je gospođica Robinson, piše Večernji.

Svojim klijentima postavila je stroga pravila u vezi sa dodirivanjem, odećom i lokacijama, ali maženje se može odvijati u klijentovom domu na kauču ili čak na krevetu. Klijenti moraju da potpišu ugovor da neće biti dodirivanja, niti bilo kakvih pokušaja seksualnih radnji s njihove strane, kao i da moraju biti pokriveni u svakom trenutku. Kaže i da na svojim sesijama često nosi široku majicu kratkih rukava i trenerke. 

Omiljene vrste maženja klijentima su, kako gospođica Robinson kaže, kada leže jedno do drugog, isprepletanih nogu. Takođe, klijenti joj često traže da oni leže u fetus položaju i drže svoju glavu na njenom stomaku. Trenutno je većina njenih klijenata na redovinom spisku i seanse rezaervišu mesecima unapred kako bi osigurali svoj termin. Iako priznaje da su njeni klijenti većinom muškarci, kaže da je to uglavnom zato što oni teško govore o svojim osećanjima, a maženje može pomoći da se oslobode i budu nežniji i otvoreniji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)