Telo

ŠTA MISLITE KOLIKO JE OPERACIJA IMALA OVA ŽENA? Želela je da bude ljudska barbika, a to ju je koštala nečega što NIKAKO nije želela da izgubi (FOTO)

Za tri godine imala je tri operacije grudi, uvećala je zadnjicu, a želi da ima i najveća i najpunija usta u zemlji

03.05.2022 10:00

ŠTA MISLITE KOLIKO JE OPERACIJA IMALA OVA ŽENA? Želela je da bude ljudska barbika, a to ju je koštala nečega što NIKAKO nije želela da izgubi (FOTO)
Printscreen

Svaka žena želi da bude lepa i atraktivna, kako sebi tako i drugima. Estetske operacije su danas postale uobičajene i nisu rezervisane samo za pripadnice džet-seta. Naime, svaka dama danas sebi može da priušti da kod estetskog hirurga promeni ono što joj se ne dopada na fizičkom izgledu.

Međutim, ima žena koje preteraju s intervencijama iako posle izvesnog vremena mnogima liče na karikature. To se, kako prenosi britanski San, dogodilo i Bečlijki koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Džesia (21) i Džesi bani, a koja je otkrila da je oduvek maštala o tome da bude ljudska barbika, to jest, da ima mere kakve bi popularna lutka imala kada bi bila veličine prosečnog čoveka.    

Da bi ostvarila tu svoju želju Džesika je proškla brojne estetske operacije, koje je dosad platila gotovo 65.300 evra. I, kako tvrdi, nema nameru da se na tome zaustavi.

Za samo tri godine imala je tri operacije grudi, više puta je ispravljala i menjala izgled nosa, uvećala je zadnjicu silikonima i imala mnogobrojne intervencije na usnama. 

- Imati najveće silikonske grudi u Austriji meni nije dovoljno. Želim i najveće usne u celoj zemlji - poručila je ona.

Printscren/Instagram

Džesika želi da ima najveća usta u zemlji

Njenu opsesiju da liči na barbiku nije razumela njena porodica koja je pokušavala da utiče na nju da prekine sa operacijama. Kada u tome nisu uspeli, prekinuli su svaki kontakt sa njom, što ju je na početku mnogo bolelo. 

- Blokiraju moje pozive i ne žele sa mnom da razgovaraju. To je tako tužno jer bih volela da budem u kontaktu sa svojom porodicom, posebno sa bratom, dekom i bakom - požalila se Džesika austrijskom listu Hojte, a prenosi britanski San.

Kako je otkrila, nikad neće odustati od pokušaja da ponovo uspostavi kontakt sa svojima.

- Šaljem poruke, ali ne dobijam nikakav odgovor. Zaista ne razumem zašto se tako ponašaju samo zato što sam promenila svoj fizički izgled - dodala je očajna Džesi.

Printscren/Instagram

Džesi je pokazala i kako je izgledala njena transformacija

Džesi priznaje da se nikada nije osećala dobro u sopstvenoj koži, posebno dok je bila mlada.

- Uvek sam se pretvarala da sam jaka, iako to nikad nisam bila. Imala sam kratku, tamnu kosu, mnogo pirsinga i dredova, ali to nisam bila prava ja. Mojim roditeljima je uvek smetalo kad sam kao tinejdžerka oblačila kratke suknjice ili isticala grudi. Ljutili su se na mene i davali mi svilenu maramu da pokrijem dekolte - otkrila je Džesi.

Od kuće je otišla sa 17 godina, a prvu operaciju grudi platila je novcem koji je dobila od roditelja za polaganje vozačkog ispita.

Printscren/Instagram

Ovako danas izgleda Džesi posle brojnih estetskih operacija

Printscren/Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon što je započela sa estetskim intervencijama, kako priznaje, osećala se sve bolje, pa će nastaviti da poboljšava svoj izgled.

- Ustati ujutru i biti srećan i zadovoljan sobom jednostavno je divno – zaključila je Džesi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)