Jako je eksplicitna!

RIJANA VOLI DA SLIKA NAGE GRUDI: Sve svoje adute otvoreno pokazuje!

Popularna pevačica sa Barbadosa, Rijana, često pokazuje svoje nage ili jedva prekrivene grudi!

28.12.2021 15:13

RIJANA VOLI DA SLIKA NAGE GRUDI: Sve svoje adute otvoreno pokazuje!
printscreen

Popularna pevačica Rijana postavlja sve modne trendove i važi za jednu od najatraktivnijih lepotica iz VIP sveta, međutim kada je reč o njenom instagram nalogu ona voli da pokazuje sve u što prirodnijem obliku.

Ova pevačica vrlo često na pokazuje svoje telo i u tome je jako eksplicitna.

Rijana se ne libi da otkrije svoje grudi tako da ceo svet vidi onakve kakve prirodno jesu. Pa danas, sve češće, možemo da vidimo njene bradavice u različitim autfitima.


Čini se da lepotica sa Barbadosa, koja je proglašena i nacionalnim herojem, ne voli da nosi grudnjake, te da je ovaj odevni predmet jako nervira.


Iako je danas u trendu da se telo pokazuje iskreno, te raste svest da su ženska tela prelepa kakva god da su, čini se da pevačica ipak, pomalo, preteruje.

Ona je zaista prelepa i ima jako lepu figuru, ali trend postavljanja nagih, ili jedva prekrivenih grudi, nije nešto što treba da se prikazuje mladim devojkama, koje nisu svesne koje su posledice takvih slika na internetu, a često prate i primenjuju ponašanje poznatih ličnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)