Zanimljivosti

EVO KAKO DANAS IZGLEDA BEJB IZ PRLJAVOG PLESA! Gorko se pokajala zbog operacije kojom je promenila lični opis

Majkl Daglas je tokom premijere filma sedeo iznad mene, a nije shvatio da sam to ja! Operacija nosa učinila je da se osećam totalno "nevidljivom"!

19.04.2022 21:45

EVO KAKO DANAS IZGLEDA BEJB IZ PRLJAVOG PLESA! Gorko se pokajala zbog operacije kojom je promenila lični opis
IMDB

Zvezda "Prljavod plesa" iz daleke 1987. godine, Dženifer Grej (62), odavno je shvatila da ju je operacija nosa kojoj se podvrgla posle epske uloge, koštala celokupne filmske karijere.

Nekadašnja glumica prvi put je javno u svojim memoarima "Out of the Corner" priznala da ju je odmah nakon premijere epskog klasika, njena sopstvena mama, Džo Vajdler, naterala da se odluči na operaciju smanjivanja nosa, kojoj se i podvrgla.

Nisam bila pristalica estetskih korekcija

I sama sam odmah posle premijere "Prljavog plesa" uvidela, kako nisam adekvatna partnerka za zvezdu kakav je Patrik Svejzi.

Ubrzo me je mama ubedila da što pre moram da operišem nos, kako bih se brže proslavila u Holivudu, i nastavila da dobijam uloge.

- Ranije uopšte nisam bila pristalica estetskih korekcija, međutim mama me je ubedila da sa ovakvim nosem ne mogu dalje da uspem u Holivudu. Shvatila sam da moram da se odreknem svog velikog nosa, kao prepoznatljivog obeležja Jevreja - rekla je ova glumica.

Ap photo

Dženifer Grej

Ona je skorije izdala svoje memoare "Out of the Corner" (Iza ugla), u kojima je do detalja opisala osećaj "nevidljivosti".

Postala sam nevidljiva

Ona je navela da se osetila tako odmah posle operacije nosa, kada je nisu prepoznali na premijeri sopstvenog filma, a taj je osećaj nije napustio ni kasnije u životu.

- Na jednoj premijeri "Prljavog plesa", moj kolega, glumac Majkl Daglas, sedeo je blizu mene i gledao projekciju. Iako me je video gde sedim, shvatila sam da on uopšte nije shvatio da sam to zapravo ja. Svi oko mene su komentarisali film, baš kao da ja tu ne sedim, baš kao da ne postojim. Jednostavno me nisu prepoznali, ko bi ih krivio. Upravo tada sam se prvi put osetila "nevidljivom". Svi znamo koliko sam zapravo i postala nevidljiva za ceo Holivud. Taj osećaj "nevidljivosti", kao da ne postojite, me nikada nije napustio - izjavila je ona u intervjuu za "People", na premijeri svoje knjige, a preneo je "dailymail.co.uk".

Šta sam uradila pogrešno?

Dženifer navodi u svojim memoarima kako se neprestano pitala zašto je niko kasije nije angažovao za neku interesantnu ulogu, iako je sam lik plesačice Bejb Hausmen u "Prljavom plesu" odigrala maestralno.

- Neprestano sam se pitala šta sa mnom, ili sa svetom nije u redu? Zašto sam proterana iz kraljevstva kao izgnana princeza? Tek kasnije sam shvatila da su upravo moje dve operacije nosa, dovela do toga da sam celom Holivudu postala neprepoznatljiva - zaključuje Grejeva.

Evo zbog čega sam to uradila!

Ona se prisetila da ju je i čuveni umetnik, Endi Vorhol, koji je znao njenog oca, takođe glumca, Džoela Greja, često pitao za nos.

- Vorhol bi me podsetio kako je i moj otac, zbog potreba filmske industrije, operisao i svoj, jevrejski nos po kome je bio prepoznatljiv. Pitao bi me šta više čekam, sa operacijom nosa. Moja mama, Džo, je takođe operisala nos. Smatrala je da ne smemo imati to jevrejsko obeležje, koje nas pak čini ružnima. Rekla mi je da ukoliko ne želim da operišem svoj nos, da je to sasvim u redu, ali da se u tom slučaju pozdravim sa karijerom holivudske glumice. Ukoliko pak želim da budem glumica i dalje, moram ga se otarasiti, i tako sam otišla na operaciju - priseća se Grejeva.

Patriče, izvini!

U intervjuu za "People", Dženifer dalje objašnjava kako je razumela zbog čega su njeni roditelji smanjili svoje noseve tokom `50-ih.

- Nikada nisam podržavala estetske operacije, ali shvatam zbog čega su moji roditelji to uradili. Tokom `50-ih je bilo normalno i poželjno uklopiti se u masu. Niste smeli da budete gej, niste smeli ni da budete Jevrej, tako da je moralo da se uradi to što se uradilo da biste se nekako uklopili. Niko se nije nadao da će se ta shvatanja ikada promeniti - istakla je glumica.

Ona se osvrnula i na svoj odnos sa Patrikom Svejzijem, glumcem koji je tokom 2009. godine preminuo u svoj 57-oj godini, od raka pankreasa.

- Baš kao što Bejb i Džoni u filmu, nisu trebali u filmu da budu zajedno, identično tako je postojala ista razlika između mene i Patrika u stvarnom životu. On je bio još tada popularan glumac i nikako se nisam osećala prijatno pored njega. Znala sam da mu nisam dorasla, ni glumački, niti po fizičkom izgledu. Zbog toga je uvek bilo neprijatno tokom snimanja. Na setu aposlutno nije bilo hemije između nas i drago mi je da se to na filmu nije primetilo. Kada bi sada mogao nekako da me čuje, poručila bih mu: "Patriče, izvini što tokom snimanja nisam mogla više da uživam i opustim se sa tobom. Žao mi je što te nisam gledala onakvog kakvog jesi" - rekla razočarano ova nekadašnja zvezda.

Džoni Dep bio je magičan!

Ova glumica je još daleke 1987. godine bila u vezi sa glumcem Metjuom Broderikom, koji je poznat kao muž Sare Džesike Parker, glavne glumice serije "Seks i grad".

- Vraćali smo se te `87. godine, kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je čak dvoje ljudi poginulo. Broderik je vozio, nije bio on kriv. Ipak, nikada to nisam uspela da zaboravim - prisetila se Grejeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Dženifer se u knjizi prisetila i veze sa glumcem, Džonijem Depom.

- U životu nisam osetila toliko hemiju, kao kada sam videla Depa. Ne znam kako bih to opisala, jednostavno, moglo bi se reći, da je svuda u prostoriji postalo prevruće! Toliku hemiju, privlačnost i seks, nikada nisam ni pre, ni posle njega osetila - iskrena je Grejeva.

Glumica je skoro punih 20 godina bila u braku sa glumcem, Klarkom Gregom, iz koga imaju ćerku Stelu koja takođe ima skoro 20 godina.

Svet je šokirala vest iz 2020. godine, da se ovaj par, razvodi posle 20 godina braka, i to svega nekoliko nedelja pre svoje jubilarne 20-e godišnje.

Evo kako izgleda njihova ćerka.

Evo kako je Grejeva izgledala kao tinejdžerka sa svega 16 godina, da li joj je zaista bila neophodna operacija nosa, procenite sami.

Koje izdanje glumice se vama više sviđa?

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)